Έλεγχος και ρύθμιση βηματοδοτών το Σαββατοκύριακο στο Βοστάνειο Νοσοκομείο

Μια υπηρεσία που θα απαλλάξει τη μετακίνηση σε νοσοκομεία του κέντρου τους καρδιοπαθείς με βηματοδότη, θα προσφέρει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Έλεγχος και ρύθμιση βηματοδοτών το Σαββατοκύριακο στο Βοστάνειο Νοσοκομείο

Σε συνεργασία της Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου , με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μεταβαίνουν στη Λέσβο δύο Ηλεκτροφυσιολόγοι, οι οποίο θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο και την ρύθμιση αν απαιτείται των συσκευών.

Ήδη το νοσοκομείο έχει καταγεγραμμένα 227 άτομα με βηματοδότη, ενώ θα μπορούν να προσέρχονται και ασθενείς που δεν συμμετείχαν στην καταγραφή βηματοδοτών και απινιδωτών, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το σημαντικότερο όμως είναι , όπως ανακοίνωσαν ο διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης και ο διευθυντής της καρδιολογικής Παναγιώτης Ανδρόνικος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα ΜΜΕ, ότι «ήδη καρδιολόγος από το Βοστάνειο Νοσοκομείο εκπαιδεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου από το Σεπτέμβριο, ο έλεγχος και η ρύθμιση να γίνεται μόνιμα στην καρδιολογική κλινική του Βοστάνειου».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.