Εγκαινιάστηκε η μόνιμη στέγη της αιμοδοσίας στη Μυτιλήνη

Πολύ σημαντική η χθεσινή μέρα εθελοντή αιμοδότη, 14 Ιουνίου, για όσους ασχολούνται με την αιμοδοσία στη Μυτιλήνη, καθώς μετά από πολλά χρόνια δόθηκε λύση στην εύρεση μόνιμης στέγης του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Μυτιλήνης και των πολύμορφων δράσεών του.

Εγκαινιάστηκε η μόνιμη στέγη της αιμοδοσίας στη Μυτιλήνη

Στο πάρκινγκ της Μυτιλήνης, δίπλα από τα γραφεία της ΔΕΗ, εγκαινιάστηκε η αίθουσα που παραχωρήθηκε στο σύλλογο αιμοδοτών από τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης των δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα μέγιστα για την διοργάνωση των εθελοντικών αιμοδοσιών του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Συγκινητικό το «ευχαριστώ» του συλλόγου θαλασσαιμικών  «σε όλους αυτούς που δίνουν αίμα και στους οποίους οφείλουμε το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα οι θαλασσαιμικοί να ζούμε πολλά πολλά χρόνια με καλή ποιότητα ζωής» όπως είπε το μέλος του συλλόγου κ. Ιντζε.

Η πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών Μυτιλήνης Μαρία Ζερβού ανακοίνωσε τα στοιχεία του εθνικού κέντρου αιμοδοσίας που κατατασουν τη Λέσβο στη 13η καλύτερη θέση στις επιδόσεις στην αιμοδοσία και πρώτη στους εθελοντές δωρητές μυελού των οστών. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης των δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου Δημήτρης Βαρβαγιάννης ενημέρωσε ότι η αίθουσα αυτή παραχωρείται για τις ανάγκες του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αλλά θα χρησιμοποιείται και για το κοινωνικό φροντιστήριο που θα ξεκινήσει να λειτουργεί και πάλι από το Σεπτέμβρη και μάλιστα και με τη δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων.

Στον χώρο αυτό, ξεκίνησε από χθες τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία που είναι αφιερωμένη στον πρώην δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό που έφυγε νωρίς από τη ζωή, και στο πρόσωπο της οικογένειάς του, τιμήθηκε η εθελοντική του προσφορά.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.