Ο Γιάννης Μπουρνούς από τη Λήμνο: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίβαρο στην αλαζονική Δεξιά

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπουρνού, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Στις 14-16 Ιουνίου, ο Γ. Μπουρνούς περιόδευσε στη Λήμνο, επισκεπτόμενος μαζί με τον συνυποψήφιό του, Αντώνη Μαντζαβέλα, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου, την Ατσική, το Κοντοπούλι, την Παναγιά και την Πλάκα. Περιόδευσε επίσης στην αγορά της Μύρινας, συναντήθηκε με πολίτες, συμμετείχε στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ Λήμνου για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, ενώ παραχώρησε συνεντεύξεις στους τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού.

Συζητώντας με τους πολίτες της Λήμνου, ο Γιάννης Μπουρνούς υπενθύμισε τις δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του για τη Λήμνο, για το νοσοκομείο, τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, τα κενά στα σχολεία, το Παλλημνιακό Ταμείο, τους αγρότες και αλιείς του νησιού κ.α. Επανέλαβε επίσης τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την άμεση μείωση του ΦΠΑ στο νησί, την εφαρμογή κινήτρων για την στελέχωση του νοσοκομείου και τη βελτίωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη Λήμνο και τον Άη Στράτη.

Μιλώντας σε πολίτες, ο Γιάννης Μπουρνούς τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ζητάμε από τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Λήμνου που έκαναν διαφορετικές επιλογές στις 21 Μαϊου, να εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι το πραγματικό αντίβαρο και να βάλει φρένο στην ανεξέλεγκτη και αλαζονική Δεξιά του Μητσοτάκη. Το αποδείξαμε άλλωστε αυτό και στο Νομό μας, με τις 1355 κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις για τα προβλήματα των συμπολιτών μας την τετραετία 2019-2023.

Αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ούτε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ούτε το ΚΚΕ, που κάνουν αγώνα αποκλειστικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, αντί να χτυπούν τις συντηρητικές πολιτικές και τα σχέδια της ΝΔ και να συνεισφέρουν σε μια προοδευτική διέξοδο για το αύριο.

Μοναδικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν, είναι και θα είναι η ΝΔ και το κρυφό της πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, που περιλαμβάνει περικοπές των δημόσιων δαπανών και ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας και δεν περιλαμβάνει καμία από τις προεκλογικές υποσχέσεις του Μητσοτάκη.

Στις 25 Ιουνίου δώστε μας δύναμη, ώστε να ακυρώσουμε τον αλαζονικό στόχο της ΝΔ για δύο έδρες στο Νομό Λέσβου. Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τους μη προνομιούχους, τα μεσαία στρώματα, αλλά και τα συμφέροντα των νησιωτών στη Βουλή».

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.