Για 3η ημέρα συνεχίζεται η στάση εργασίας στο νοσοκομείο Σάμου

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Σάμου με στάση εργασίας για τρίτη συνεχόμενη ημέρα από τις 10 το πρωί ως τη μία το μεσημέρι.

Για 3η ημέρα συνεχίζεται η στάση εργασίας στο νοσοκομείο Σάμου

Την Τρίτη, 2η ημέρα των κινητοποιήσεων η συμμετοχή τόσο στη στάση όσο και στη συγκέντρωση των εργαζομένων ήταν καθολική. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις ελλέιψεις προσωπικού στις υπηρεσίες καθαριότητας, σίτισης, φύλαξης και τραυματιοφορέων. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μαζί με τους απεργούς εργαζόμενους, συναντήθηκε και σήμερα με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου και της έθεσε το ερώτημα ποιες ενέργειες έκανε και αν επικοινώνησε με τη 2ΥΠΕ για τα προβλήματα που της έθεσε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, πρώτη μέρα κινητοποίησης.

Σύμφωνα με τα μέλη του Συλλόγου δε δόθηκε καμία απάντηση από την πλευρά της διοίκησης η οποία όπως αναφέρουν μαζί με τη 2η ΥΠΕ αρνούνται να προσλάβουν προσωπικό από την συγκεκριμένη προκήρυξη και σχεδιάζουν την εκχώρηση των υπηρεσιών αυτών σε ιδιωτικές εταιρείες «αδιαφορώντας για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο και τους κινδύνους που εγκυμονεί η υποστελέχωση».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.