Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το ΓΕΛ Μούδρου

Για μια ακόμη χρονιά το Γενικό Λύκειο Μούδρου κατακτά τον τίτλο του Σχολείου – Πρεσβευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το ΓΕΛ Μούδρου

Από το 2016, και με μόνη εξαίρεση τη χρονιά του κορονοϊού, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Μούδρου διδάσκονται τις ευρωπαϊκές αξίες, τις υιοθετούν και τις μεταφέρουν στην σχολική, αλλά και ευρύτερη κοινότητα με συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο, τη διαφορετικότητα, τη δημοκρατία, την κοινή ιστορία και τον κοινό πολιτισμό με τις υπόλοιπες χώρες κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στον αυτοπροσδιορισμό και την εθνική ταυτότητα της χώρας μας.

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου αποτελεί βετεράνο του Προγράμματος και εκπροσωπεί άξια το Βόρειο Αιγαίο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο τίτλος του Σχολείου Πρεσβευτή αποκτήθηκε κατόπιν αξιολόγησης των δράσεων του σχολείου, η οποία έγινε από το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με επιστημονική υπεύθυνο την Καθ. Φωτεινή Ασδεράκη, κάτοχο της έδρας Jean Monnet.

To Γενικό Λύκειο Μούδρου απέσπασε για ακόμα μια χρονιά μια ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία και βρίσκεται ανάμεσα στα σχολεία με υψηλή κατάταξη στη λίστα των εγκριθέντων σχολείων. Τα τιμητικά διπλώματα στο σχολείο και τους “πρέσβεις” θα αποδοθούν σε ειδική τελετή μετά την έναρξη του επόμενου σχολικού έτους.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.