Μουτζούρης: Καρκινοβατεί το έργο του αεροδρομίου της Χίου

«Το έργο της επέκτασης του διαδρόμου, στο αεροδρόμιο της Χίου, καρκινοβατεί», σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Μουτζούρης: Καρκινοβατεί το έργο του αεροδρομίου της Χίου

“Το βλέπω με τη ματιά του μηχανικού ότι δεν πάει καλά. Οπως ισχυρίζεται ο ανάδοχος δεν βρίσκει τα κατάλληλα υλικά για να προχωρήσει το έργο. Αυτό όμως είναι εις βάρος της Χίου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουτζούρης.

Ο Περιφερειάρχης κάλεσε το αρμόδιο υπουργείο αλλά και τον βουλευτή και υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη να δουν το πρόβλημα και να δώσουν λύσεις.

Από την πλευρά του έργου που την ευθύνη έχει η Περιφέρεια, και αφορά την μετατόπιση της παραλιακή οδού, ο Κ. Μουτζούρης σημείωσε ότι προχωρά αλλά με αργό ρυθμό. Τόνισε όμως ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα δοθούν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα στον παραλιακό δρόμο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε για το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή του Κονταρίου (μετά το αεροδρόμιο και προς τα νότια), όπου επίσης αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.