Σε εξέλιξη τα έργα στην παραλιακή οδό στη Χίο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στην παραλιακή της Χίου, οδό Λεωφόρος Ενώσεως – οδός μετατόπισης- περιοχή Κοντάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Σε εξέλιξη τα έργα στην παραλιακή οδό στη Χίο

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου «με αίσθημα ευθύνης και στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων την περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία υπάρχει μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος στο νησί και ικανοποιώντας παράλληλα, τα πιεστικά αιτήματα των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, επιτρέψαμε την κυκλοφορία στα συγκεκριμένα τμήματα των έργων, πριν την πλήρη ολοκλήρωση των εργασιών».

Πράγματι την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα του παραλιακού άξονα, δεν παύει όμως να είναι «ενεργό εργοτάξιο» η περιοχή σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Παρακαλούνται έτσι οι χρήστες της οδού να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση από τα εν εξελίξει έργα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων των αναδόχων μέχρι την οριστική ολοκλήρωση των έργων.

Να σημειώσουμε ότι το έργο μετατόπισης του παραλιακού οδικού άξονα, είναι στα πλαίσια των συνοδών έργων για την αναβάθμιση του Αεροδρομίου Χίου “Ομηρος”.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.