Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Ικαρίας για καταγγελία ασθενούς εις βάρος γιατρού

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε για καταγγελία ασθενούς εις βάρος της γυναικολόγου του νοσοκομείου μας.

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Ικαρίας για καταγγελία ασθενούς εις βάρος γιατρού

Προφανώς και δεν είναι δουλειά μας ως σύλλογος εργαζομένων και γενικότερα ως συνδικαλιστικό όργανο να κρίνουμε και να αποδίδουμε δικαιοσύνη για ζητήματα που μας κοινοποιούνται.

Ωστόσο καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά τέτοιου είδους συμπεριφορές προς ασθενείς, εφόσον κάτι τέτοιο αποδειχτεί φυσικά από τα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου που οφείλουν να εξετάσουν την καταγγελία.

Οι ασθενείς είναι οι εργοδότες μας, αυτοί πληρώνουν με τις εισφορές τους το ΕΣΥ και αυτούς οφείλουμε να εξυπηρετούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν, επιδιώκοντας το καλύτερο για αυτούς.

Τέτοιες συμπεριφορές ασφαλώς και δεν έχουν θέση στο χώρο της υγείας και αμαυρώνουν το σύνολο των εργαζομένων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους κάνουν καθημερινά και όσο καλύτερα μπορούν την δουλειά τους.

Ταυτόχρονα δίνουν λαβή σε όσους επιθυμούν την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, να συνεχίσουν μέσω αξιοποίησης τέτοιων μεμονωμένων περιστατικών, την κατασυκοφάντησή του.

Τέλος, απαιτούμε από την διοίκηση του ΓΝ ΚΥ Ικαρίας, ως αποκλειστικά αρμόδια για τέτοιου είδους ζητήματα, να αναλάβει τις απαιτούμενες και προβλεπόμενες πρωτοβουλίες ούτως ώστε να μην επαναλαμβάνονται τέτοιες συμπεριφορές, τόσο προς ασθενείς αλλά και μεταξύ των εργαζομένων.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading