Λαμία – Άρης 1-0

Η Λαμία με σκόρερ τον Καρλίτος στο 38ο λεπτό επικράτησε του Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος», που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα.

Λαμία – Άρης 1-0

Η Λαμία πίεσε ψηλά από τα πρώτα λεπτά και δεν περίμενε τον Άρη που μπορεί να είχε την κατοχή αλλά και πάλι παρουσίασε ζητήματα στην ανάπτυξη και στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι έιχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι που σημάδεψε ο Τσιλούλης στο 58′, ενώ οι Θεσσαλονικείς στην επανάληψη δεν είχαν ούτε μια φάση. Η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες στο 93′ μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σιμόν (Την πρώτη την είχε πάρει 3 λεπτά νωρίτερα).

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Σαραμαντάς -Στάνκο (76’ Τζανδάρης), Μαρτίνες (62’ Τόσιτς), Νούνιες (87’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιλούλης (62’ Ακούνια) – Σλίβκα, Καρλίτος (76’ Λόνγκο)

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης – Μοντόγια (74’ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι – Ρουπ (74’ Πάβιτσιτς), Τζούρασεκ (46’ Ντουκουρέ), Νταρίντα (83’ Ζαμόρα) – Μενέντες (83’ Χριστοδουλόπουλος), Κάρλσον, Μορόν

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εδώ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading