Νέες αλλαγές στο Twitter

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως η εφαρμογή θα περιλαμβάνει ηχητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Νέες αλλαγές στο Twitter

Σύμφωνα με ανάρτηση του στην δημοφιλή εφαρμογή, οι χρήστες σε λίγο καιρό θα μπορούν να πάρουν τηλέφωνο άλλα άτομα αλλά και να κάνουν βιντεοκλήση μέσω αυτής. Η δυνατότητα αυτή δεν υπήρχε μέχρι σήμερα εν αντιθέσει με το facebook.

H λειτουργία θα είναι συμβατή τόσο με κινητά (ios,android) όσο και με τα PC (windows, mac), ενώ η πρωτοτυπία θα είναι ότι δεν θα χρειάζεται σύνδεση με αιθμ.ο κινητού τηλεφώνου, όπως σε άλλες κοινωνικέ πλατφόρμες.

Αυτή η νέα λειτουργία έχει υπονοηθεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν προχώρησε στην υλοποίησή της. Θα εμφανιστεί από τι φαίνεται σε μία από τις επερχόμενες ενημερώσεις. Η σχεδιάστρια του Twitter, Αντρέα Κόνγουεϊ, έχει μοιραστεί αποσπάσματα αυτών των νέων χαρακτηριστικών σε δικό της tweet.

Ο τρόπος που θα λειτουργούν οι κλήσεις θα προσομοιάζει με αυτόν άλλων εφαρμογών που διαθέτουν ήδη αυτή την λειτουργία. Ο χρήστης θα μπορεί δηλαδή να καλέσει με βίντεο ή με ήχο, ωστόσο αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν αυτή η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές ή σε όλους τους χρήστες του X.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla έχει αγοράσει twitter από τον Οκτώβριο του 2022 και τον Ιούλιο του φετινού έτους άλλαξε την ονομασία του σε Χ. Φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει ωστόσο πολλές αλλαγές στην διάσημη εφαρμογή ώστε να περιέχει όσες περισσότερες λειτουργίες γίνεται.

Πληροφορίες από την ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.