Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο ανατολικής Σάμου και περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου παρουσιάστηκαν σε κλίμα ενθουσιασμού από τους επικεφαλής Αγλαία Κυρίτση και Τίμο Χατζηλαγό αντίστοιχα.

Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο ανατολικής Σάμου και περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ, Σταμάτης Φιλιππής ο οποίος κάλεσε τα μέλη, τους φίλους και τους συνεργαζόμενους με το ΚΚΕ, να δώσουν με αποφασιστικότητα τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα για την ενίσχυσή του με την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αγλαΐα Κυρίτση, παρουσιάζοντας τα βασικά σημεία της εκλογικής διακήρυξης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το Βόρειο Αιγαίο δεν έχει ανάγκη ούτε «άλματα ανάπτυξης», ούτε «νέες δυναμικές» ούτε «πορείες αδιέξοδες». Το Βόρειο Αιγαίο και οι νησιώτες μας έχουν ανάγκη από μια άλλη, εντελώς διαφορετική αντίληψη και πορεία, που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για το λαό και τα νησιά μας. Οι νησιώτες μας στις βουλευτικές εκλογές έκαναν ένα πρώτο μεγάλο βήμα ενισχύοντας σημαντικά τις δυνάμεις της πραγματικής αντιπολίτευσης, τις δυνάμεις της πραγματικής αντίστασης, τις δυνάμεις που μπορούν να ανατρέψουν τα κυβερνητικά σχέδια και να προτείνουν μια άλλη κατεύθυνση, έξω και πέρα από το μονόδρομο που υπηρετούν με θρησκευτική ευλάβεια η κυβέρνηση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Στις 8 Οκτωβρίου μπορούμε να κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα, αλλάζοντας το σκηνικό στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Τίμος Χατζηλαγός στην ομιλία του παρουσίασε τους βασικούς άξονες της εκλογικής διακήρυξης ασκώντας κριτική στη μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής και των άλλων παρατάξεων, προβάλλοντας τις παρεμβάσεις και τη δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης.Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στο Καρλόβασι της Σάμου, όπου θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Δυτικής Σάμου παρουσία και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αγλαίας Κυρίτση.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.