Στελέχη της πολυτελούς κρουαζιέρας επισκέπτονται της Σάμου

Στο πλαίσιο της στοχευμένης δράσης επανεκκίνησης και ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Σάμο, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα υποδεχτεί στο Δημαρχείο την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, ανώτερα στελέχη επιλεγμένων εταιρειών της διεθνούς πολυτελούς κρουαζιέρας.

Στελέχη της πολυτελούς κρουαζιέρας επισκέπτονται της Σάμου

Πρόκειται για συνολικά 7 άτομα που εκπροσωπούν εταιρίες όπως η Seabourn Cruises (Όμιλος Holland America Group, Princess Cruises, Holland America Cruises), Scenic Group (Scenic Ocean Cruises, Emerald Cruises), Ponant Cruises, Explora Voyages (MSC Group), Star Clippers, Silver sea Cruises(Royal Caribbean Group & Cruise Terminal Operators), CLIA.

«Η διεθνής κρουαζιέρα αποτελεί μέρος του οργανωμένου θαλάσσιου τουρισμού και αποτελεί την πιο δυναμική και ανερχόμενη μορφή τουρισμού. Ειδικά η πολυτελής κρουαζιέρα (luxury segment) θεωρείται το πιο ποιοτικό μέρος της διεθνούς κρουαζιέρας και όλα τα λιμάνια και οι προορισμοί κρουαζιέρας επιθυμούν να την προσελκύσουν» αναφέρει η Δημοτική Αρχή επιχειρώντας έναν ακόμα τρόπο προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Σάμου.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.