Περιοδεία Α. Στεφανή στη Μυτιλήνη

Μετά την περιοδεία του στη Λήμνο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, βρέθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στη Λέσβο.

Περιοδεία Α. Στεφανή στη Μυτιλήνη

Ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Νέα Δυναμική» και στη συνέχεια πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά και συζήτησε με καταστημάρχες και πολίτες για θέματα καθημερινότητας και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα μέλη και να ενημερωθεί για ζητήματα που τους απασχολούν.

Ακολούθησαν δύο συναντήσεις με δύο «ενεργά κύτταρα» της πόλης της Μυτιλήνης. Ειδικότερα, συνομίλησε με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ακούγοντας τα θέματα που τους απασχολούν. Τα μέλη του Συλλόγου αιτήθηκαν μια σειρά από μέτρα με βασικά σημεία το μεταφορικό ισοδύναμο, την άμεση βελτίωση συγκοινωνιών ειδικά με τη Β. Ελλάδα και την κατάθεση των προτάσεων για την ενίσχυση του τουρισμού.

Ο κ. Στεφανής δήλωσε «Είναι γεγονός πως τα νησιά μας χρειάζονται ενίσχυση και τόνωση. Αυτό θα επιτευχθεί σε αγαστή συνεργασία των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και της κεντρικής εξουσίας».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.