Στη Σάμο ο επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο» Νίκος Μανάβης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εξορμήσεις της «Ανταρσία στο Αιγαίο» στο νησί της Σάμου. Στο νησί βρέθηκε από το Σάββατο 16 ως την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης Νίκος Μανάβης και συμμετείχε στην προεκλογική δουλειά με τα μέλη του συνδυασμού.Συγκεκριμένα ο κ. Μανάβης συμμετείχε στις εξορμήσεις που έγιναν στο Βαθύ, στο Καρλόβασι, στο Μαραθόκαμπο, στον Όρμο Μαραθοκάμπου, στον Κάμπο και στο Πλάτανο.

Ακόμη κατά την παραμονή του στην Σάμο, ο επικεφαλής της «Ανταρσία στο Αιγαίο», παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Café 102,4» και τον δημοσιογράφο Μάνο Στεφανάκη, καθώς και στον τηλεοπτικό σταθμό «Σαμιακή Τηλεόραση» και την δημοσιογράφο Βιολέτα Τριπόδη.

Κατά την διάρκεια των συνεντεύξεών του ο κ. Μανάβης υπογράμμισε πως η «Ανταρσία στο Αιγαίο» είναι η μόνη παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου που αντιπαλεύει την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και το Μητρώο Αγροτών που οδηγούν σε μεγάλες περικοπές των άμεσων επιδοτήσεων ιδιαίτερα στους μικρούς παραγωγούς, δηλαδή την πλειοψηφία των παραγωγών των νησιών μας.

Παράλληλα η «Ανταρσία στο Αιγαίο. αγωνίζεται για την χάραξη νησιωτικής αγροτικής πολιτικής, που θα στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς και θα εξασφαλίζει την παραγωγή των τροφίμων που έχουμε ανάγκη στα νησιά μας.

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για την ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού που θα εξασφαλίζει νερό για ύδρευση και άρδευση για όλα τα νησιά της Περιφέρειας.

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.