Πως να ανανεώσετε το Airbnb σας

Η καλοκαιρινή σεζόν μπορεί να είναι προς το τέλος της κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε ιδέες για το πως θα ανανεώσετε το Airbnb που ενοικιάζετε κατά τη διαρκεία του καλοκαιριού. Σίγουρα δεν θέλετε να ξεφύγετε στο budget αλλά μία ανανέωση στη διακόσμηση ή στις ηλεκτρικές συσκευές είναι απαραίτητη καθώς θα γίνει ακόμα πιο περιζήτητο.

Πως να ανανεώσετε το Airbnb σας

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν και κάντε τη δική σας έρευνα στο Pinterest αναζητώντας έξυπνες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης. Αν όμως χρειάζετε να αλλάξετε και κάποιες συσκευές ή ακόμα και έπιπλα τότε συνεχίστε την έρευνα αγοράς αλλά σε λευκές συσκευές ή σε καταστήματα με έπιπλα. Βάλτε προτεραιότητα σε αυτα που χρειάζονται ανανέωση και ξεκινήστε άμεσα ώστε να είστε έτοιμη για την επόμενη σεζόν!

Συσκευές

Σίγουρα για την ενοικίαση ενός airbnb παίζουν σημαντικό ρόλο οι συσκευές. Φροντίστε λοιπόν οι συσκευές να είναι σχετικά καινούριες και με καλή απόδοση καθώς και ενεργειακή κλάση. Το ψυγείο, η κουζίνα, πλυντήριο ρούχων είναι ίσως από τα πιο σημαντικά που θα πρέπει να έχει ένα airbnb. Αν από αυτές τις συσκευές το διαμέρεισμα σας είναι εξοπλισμένο, μπορείτε να το εμπλουτίσετε με άλλες μικροσυσκευές όπως μία καφετιέρα, ένα σίδερο ατμού, τοστιέρα ή πιστολάκι. Μην ξεχνάτε πως η άνεση είναι το παν για τους επισκέπτες!

Έπιπλα

Όπως ακριβώς και με τις συσκευές, το ίδιο ισχυεί και με τα έπιπλα και πόσο μάλλον με το κρεβάτι. Ένα άνετο και ορθοπεδικό κρεβάτι όπως και μαξιλάρια είναι εξίσου σημαντικά για τη διαμονή του επισκέπτη. Επιλέξτε λοιπόν κρεβάτια καλής ποιότητας και μεγάλης αντόχης, τα οποία θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μία έρευνα σε καταστήματα επίπλων για μικροέπιπλα με μικρούς αποθηκευτικούς χώρους. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να γεμίσετε όλους τους χώρους με άχρηστα μικροέπιπλα όπως πολλά τραπέζια, πολυθρόνες και καρέκλες.

Διακόσμηση

Για μία απλή διακόσμηση που προσφέρει ηρεμία με γηινες αποχρώσεις, επιλέξτε λιτά δικοσμητικά χωρίς να υπερφορτώσετε τον χώρο. Mην ξεχνάτε πως τα υφάσματα στα μαξιλάρια ή στις κουρτίνες παίζουν αρκετά σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του δωματίου. Δώστε βάση στα φωτιστικά καθώς ο κρυφός φωτισμός δημιουργεί μία εξίσου χαλαρή ατμόσφαιρα. Αν όμως στο δωμάτιο υπάρχουν ανεμιστήρες οροφής , η επιλογή του καταλλήλου φωτιστικού είναι πιο δύσκολη από όσο φαντάζεστε. Σε κάθε περίπτωση, προτού ξεκινήσετε την ανανέωση του Αirbnb φτιάξτε μία λίστα με τις προτεραιότητες καθώς και τι διακόσμηση θα θέλατε να έχει πχ boho, romantic ή urban.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.