ΛΑΣ Βορείου Αιγαίου: Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό

ΛΑΣ Βορείου Αιγαίου: Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό

Aπευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλες και όλους που περνώντας από τις συμπληγάδες της δημαγωγίας, του ρουσφετιού, των εκβιασμών, του εκμαυλισμού συνειδήσεων, έριξαν στην κάλπη, κατά  30%, περισσότερα, τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλο, τα ψηφοδέλτια  του αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε, με όση δύναμη μας έδωσαν, μαζί τους, τον αγώνα για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας, μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμόσει πάλι η επανεκλεγείσα  περιφερειακή αρχή.

Η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης  στην Ικαρία, την Πάτρα, την Καισαριανή, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι και τον Τύρναβο μας δίνει αισιοδοξία και  δύναμη.

Στόχος μας είναι, στον αγώνα αυτό, να πετύχουμε την  συμμετοχή όλων εκείνων που υφίστανται τις συνέπειες αυτής της απάνθρωπης  πολιτικής, για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και να ανοίξουμε το δρόμο για ριζική αλλαγή πορείας, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη λίγων..          

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.