Μετά την παραίτηση του προέδρου του Ολυμπιακού από την προεδρία της superleague δεν εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αλλά στην θέση του προέδρου μπήκε προσωρινά η Κάτια Κοξένογλου. Η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει το πόστο θα παρθεί στο επόμενο ΔΣ.

Η Κάτια Κοξένογλου μέχρι σήμερα ήταν η αναπληρώτρια πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής και ο ρόλος της είναι να τρέξει την διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου. Σε μια επίσης παράλληλη είδηση όμως είχαμε και άλλη μια παραίτηση. Πρόκειται για τον Μαρκ Κλατενμπεργκ που είχε μέχρι πρότινος τον ρόλο του συμβούλου του εκπαιδευτή της διαιτησίας του πρωταθλήματος.
Με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή διατησίας υπήρχε μια επιστολή 11 ΠΑΕ όπου ζητούσαν την διακοπή της συνεργασίας με τον Άγγλο πρώην διατητή που είχε αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Πέρα από την παραίτηση Μαρινάκη το δεύτερο θέμα του ΔΣ ήταν η επιστολή αυτή που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της συνεργασίας.
Η αντιπρόεδρος της Λίγκας και προσωρινή πρόεδρος πάνω στο θέμα αυτό τόνισε ότι από την στιγμή που δεν προχωρήσαμε σε επαγγελματική διαιτησία δεν έχει λόγο ύπαρξης ο Άγγλος πρώην αρχιδιαιτητής.
![]()