Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 1-0

Η Νίκη Βόλου επικράτησε έναντι του Λεβαδειακού και θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η Νίκη βόλου είναι η μοναδική ομάδα της superleague 2 που συνεχίζει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 1-0

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν έρθει 1-1 στον αγώνα της Λιβαδειάς, οπότε το γκολ του Λίταινα στο 17ολεπτό ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του Βόλου την πρόκριση.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσος, Στίκας (81′ Βουκελάτος), Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Πολίτης (67′ Παναγιωτίδης), Ριμπέιρο, Γαβριηλίδης, Λίταινας (67′ Κρητικός), Τζιώρας (59′ Μπαχανάκ)

Λεβαδειακός: Γκροφ, Ντεντάκης (69′ Συμελίδης), Λιάγκας, Τσελεπίδης, Βήχος, Νίκας, Μεχία (69′ Τσάπρας), Κουάδρα, Γιαννιώτας (81′ Μπελμόντ), Λόπεθ (46′ Πολέτο), Τσιριγώτης

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading