Έναρξη επισκευής και ανακαίνισης των νοσοκομείων της Ικαρίας και της Σάμου

Η κοινή διοικήτρια των νοσοκομείων της Ικαρίας και της Σάμου, Αφροδίτη Αγγελή, σε ανακοίνωση που παρατίθεται στη συνέχεια ενημερώνει για την έναρξη εργασιών επισκευής και ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων του νομού Σάμου.

Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω

Ως κοινή διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και Γενικού Νοσοκομείου –Κέντρου Υγείας Ικαρίας, ενημερώνουμε για την έναρξη εργασιών επισκευής και ανακαίνισης των κτιριακών υποδομών του Γ.Ν. Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και την επικείμενη έναρξη του Γ.Ν.-Κ.Υ Ικαρίας.

Η χρηματοδότηση μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας προϋπολογίζεται στο ύψος των 1.470.323,08 ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας, την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Βουλευτή και καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, που για ακόμη μια φορά με τη συνεργασία της διοικήσεως συνέβαλε τα μέγιστα για την έναρξη των δύο νοσοκομείων του Νομού στο πρόγραμμα «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων στην Ελλάδα».

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading