Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 74χρονου Ολλανδού στη Σάμο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του 74χρονου Ολλανδού τουρίστα, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από την Κυριακή. Συγκεκριμένα ο άνδρας ξεκίνησε από την περιοχή του Λιμνιώνα για να ακολουθήσει το μονοπάτι 13 δηλαδή προς Κλίμα και επιστροφή προς Αγία Κυριακή και ξανά Λιμνιώνα.

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 74χρονου Ολλανδού στη Σάμο

Στις δύο η ώρα το μεσημέρι της Κυριακής εθεάθη στο Κλίμα, σύμφωνα με την μαρτυρία μίας γυναίκας, που διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή και φαινόνταν, όπως είπε, πολύ καταβεβλημένος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 74χρονος είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο η διαδρομή που αποφάσισε να ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα απαιτητική και η αυξημένη θερμοκρασία την καθιστά ακόμη πιο δύσκολη.

Από χθες έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη του, ενώ η γυναίκα του που καλεί συνεχώς στο κινητό του τηλέφωνο του, δήλωσε ότι αυτό είναι κλειστό μάλλον λόγω μπαταρίας. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Σάμου), η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, καθώς και μέλη της Ομάδας Εθελοντών Μαραθοκάμπου, συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες, οι οποίες αυτή την ώρα έχουν περιοριστεί στην πλευρά της Αγίας Κυριακής, αφού η ευρύτερη περιοχή στο Κλήμα έχει ερευνηθεί.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Σάμου, δήλωσε ότι, η διαδρομή είναι πολύ δύσκολη με πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ ο 74χρονος Ολλανδός είχε μαζί του μόνο ένα μικρό μπουκαλάκι νερό.

Σκάφος του Λιμενικού χτενίζει την θαλάσσια περιοχή προκειμένου να συνδράμει στον εντοπισμό του αγνοούμενου.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading