Τουρκία – Πορτογαλία 0-3

H Πορτογαλία διέλυσε την Τουρκία και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο. Ο Ρονάλντο αποθεώθηκε και ειδικά όταν έδωσε την πάσα για το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Τουρκία – Πορτογαλία 0-3

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ήξταν σαρωτική και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Τούρκους για αντίδραση. Ο Μπερνάντο Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 21′, ενώ στο 28′ οι τούρκοι έβαλαν το αυτογκολ της χρονιάς.’Ετσι διαμορφώθηκε το σκορ του ημιχρόνου σε 0-2. Στο 56′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπαίνοντας μόνος του στην περιοχή έδωσε πάσα στον Φερνάντες και σαν να ήταν σε προπόνηση έκανε το 0-3. Η Πορτογαλία θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Σημασία για αυτήν είχε πως πήρε την νίκη,την πρωτιά και την πρόκριση.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπαγιντίρ, Τσελίκ, Ακαϊντίν (76′ λ.τ. Ντεμιράλ), Μπαρντακσί, Καντιόγλου, Κοκτσού (46′ Γιαζιτσί) Τσαλχάνογλου, Αϊχάν (58′ Γιουκσέκ), Ακγκούν (70′ Γκιουλέρ), Γιλμάζ, Ακτούρκογλου (58′ Γιλντίζ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο (68′ Σεμέντο), Ρούμπεν Ντίας, Πέπε (83′ Αντόνιο Σίλβα), Μέντες, Βιτίνια (88′ Ζοάο Νέβες), Παλίνια (46′ Ρούμπεν Νέβες), Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο (46′ Νέτο)

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading