Παρουσίαση μελέτης «Σάμος 2030:Ανασυγκρότηση και βιώσιμη ανάπτυξη»

Ανακοίνωση από το γραφείο του Χριστόδουλου Στεφανάδη

Σημαντική εκδήλωση παρουσίασης της μελέτης του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος για το μέλλον της Σάμου, πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστη αίθουσα μεγάλου ξενοδοχείου των Αθηνών, όπου παρουσιάστηκε από έγκριτους επιστήμονες η μελέτη του Ο.Ε.Ε. που αφορά την ανασυγκρότηση της Σάμου, με ορίζοντα το 2030.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Σάμου Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, ο Προσωρινός Δ/κτης του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου κ. Ιωάννης Χατζηκωνσταντής, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Σάμου και κορυφαίος επιχειρηματίας κ. Μάνος Βαλής, ο Γ. Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μαν. Κουτουλάκης, ο Γ. Γ. Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών & Κρατικής Αρωγής κ. Πετρ. Καμπούρης και η Προϊσταμένη της Γεν. Δ/νσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών κα. Μαρ. Κλεάνθη.

Οι ομιλητές (διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί) παρουσίασαν λεπτομερώς την υπάρχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές.

Ο Βουλευτής θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει θερμά τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο για την πρωτοβουλία του αυτή και για το διαχρονικό, συνεχές και αποτελεσματικό ενδιαφέρον του όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης ευχαριστεί το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος για αυτήν την σημαντική μελέτη, αλλά και για την υπόσχεση του προέδρου του, ότι αυτή θα αποτελέσει βάση συζήτησης με τους θεσμικούς και την τοπική κοινωνία του νησιού, για την διατύπωση της τελικής πρότασης.

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading