Λεβαδειακός – AEK 0-1

Λεβαδειακός – AEK 0-1

Ένα γκολ από φάουλ του Κοϊτά στο 69′ έδωσε τη νίκη στην AEK στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού. Την τρίτη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος όπως ο Ολυμπιακός, αλλά με λιγότερα γκολ σε σχέση με τους Πειραιώτες.

Η νίκη αυτή εδραιώνει την ΑΕΚ στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και την κάνει υποψήφια για πρωτάθλημα, αν και ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό για την ομάδα της Αθήνας πως έχει κάνει μια καλή αρχή στην φετινή Superleague.

Συνοπτικό Timeline

ΛεπτόΓεγονός
47’Κεφαλιά Ρέλβας – απόκρουση Λοντίγκιν, προβολή Μουκουντί κόντραρε στον Τσάπρα.
53’Γκολ Γιόβιτς που ακυρώνεται (χέρι).
56’Μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού, αλλά η φάση δεν μετρά (είχε προηγηθεί φάουλ – σφύριγμα Παπαπέτρου).
63’Αλλαγές ΑΕΚ: μέσα Κοϊτά & Ζίνι.
66’Μεγάλη ευκαιρία Ρέλβας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι (άουτ).
69’⚽ 0–1 AEK — Κοϊτά, μετά από εκτέλεση φάουλ Ελίασον.
79’ & 82’Διπλή ευκαιρία Ζίνι – δύο αποκρούσεις Λοντίγκιν.
89’Τετ-α-τετ Βέρμπιτς – αποκρούει Στρακόσα.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λοντίγκιν – Τσάπρας, Λιάγκας, Τσόκαϊ, Βήχος – Αμπού Χάνα, Παλάσιος (89’ Πεντρόσο) – Τσιμπόλα (74’ Μπάλτσι), Κωστή, Όζμπολτ.- Λαγιούς (58’ Βέρμπιτς)

ΑΕΚ: Στρακόσα – Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος – Μαρίν (63’ Κοϊτα), Πινέδα – Ελίασον (81’ Καλοσκακης), Μάνταλος (74΄Λιούμπιτσιτς), Κουτέσα (62’ Ζίνι) – Γιόβιτς (81’ Γκρούγιτς).

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading