
Με ανατροπή νίκη τον Ηρακλή ο ΟΦΗ, αφού οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Κούστα στο 28′, ενώ οι κρητικοί ισοφάρισαν στο 35′ με τον Ράκονιατς, που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (1-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νους στο 84′ έκανε το 2-1, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις (93′) από τον Σαλσέδο, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου (46′). Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ ο Χρήστος Κόντης είδε τον αγώνα από τις εξέδρες.
Συνοπτικό Timeline
| Χρόνος | Γεγονός | Ομάδα | Παίκτης / Πληροφορία |
|---|---|---|---|
| 28′ | ΓΚΟΛ | Ηρακλής | Κούστα (0-1) |
| 35′ | ΓΚΟΛ | ΟΦΗ | Ράκονιατς (1-1) |
| 83′ | ΓΚΟΛ | ΟΦΗ | Νους (2-1) |
| 90′+3′ | ΓΚΟΛ | ΟΦΗ | Σαλσέδο (3-1) |
Οι συνθέσεις
ΟΦΗ: Λίλο, Ανδρούτσος, Λέουις (62’ Xατζηθεοδωρίδης), Χριστόπουλος, Κωστούλας, Καραχάλιος, Βούκοτιτς (62’ Μαρινάκης), Φούντας (81′ Σενγκέλια), Αποστολάκης (46’ Θεοδοσουλάκης), Νους, Ράκονιατς (46’ Σαλσέδο)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρακασίδης, Κάτσικας (71’ Ουές), Αναστασίου, Σιδεράς, Δημητρίου (72’ Γιαννούτσος), Τσιντώνης (56’ Αναστασιάδης), Φοφανά, Μωυσίδης (89′ Tαχμετζίδης), Χάινριχ, Ντουρμισάι, Κούστα (56’ Κυνηγόπουλος)
![]()