
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς. Στο 40′ ο Ζαρουρί έκανε το 0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ο ΠΑΟ έβαλε άλλα δυο γκολ, πρώτα με τον Γεντβάι στο 6′ και έπειτα με τον Μπακασέτα στο 69′. Μετά από αυτό το ματς ο ΠΑΟ έμεινε στην 6η θέση με έναν αγώνα όμως λιγότερο σε σχέση με τον Λεβαδειακό και τον Βόλο που είναι πιο πάνω αλλά έχουν τους ίδιους βαθμούς. Έτσι μπορεί να βρεθεί και αυτός στους 4 που θα παίξουν για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Συνοπτικό Timeline
| Xρόνος | Γεγονός | Ομάδα | Παίκτης/πληροφορία |
|---|---|---|---|
| 14′ | Κίτρινη κάρτα | Πανσερραϊκός | Κάλινιν |
| 30′ | Κίτρινη κάρτα | Παναθηναϊκός | Τσιριβέγια |
| 40′ | ΓΚΟΛ | Παναθηναϊκός | Ζαρουρί (0-1) |
| 60′ | ΓΚΟΛ | Παναθηναϊκός | Γεντβάι (0-2) |
| 62′ | Κίτρινη κάρτα | Πανσερραϊκός | Δοϊρανλής |
| 69′ | ΓΚΟΛ | Παναθηναϊκός | Μπακασέτας (0-3) |
Οι συνθέσεις
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τιναλίνι – Λύρατζης, Φέλτες, Ντε Μάρκο, Καλίνιν (66’ Τσαούσης) – Δοϊρανλής (66’ Ομεονγκά), Λιάσος – Νάνελι, Γκριν, Μπρουκς (57’ Γκάλβαν) – Καρέλης (57’ Μάρας, 81’ Μπανζακί).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαφόν (46’ λ.τρ. Κότσαρης) – Γέντβαϊ, Πάλμερ Μπράουν, Τουμπά, Μλαντένοβιτς – Τσιριβέγια (42’ λ.τρ. Τσέριν), Σιώπης – Τετέ (82’ Μαντσίνι), Μπακασέτας, Ζαρουρί (82’ Μπόκος) – Πάντοβιτς (73’ Σφιντέρσκι).
![]()