Εντοπίστηκαν σε βαλίτσα ανθρώπινα μέλη που ανήκουν σε γυνάικα στην Χαλκιδική

Εντοπίστηκαν σε βαλίτσα ανθρώπινα μέλη που ανήκουν σε γυνάικα στην Χαλκιδική

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής, καθώς δασεργάτες και ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα.

Κατά τη διάρκεια εργασιών σε αγροτο δασική περιοχή, εντόπισαν μια σκισμένη σακούλα όπου μέσα υπήρχαν ανθρώπινα μέλη, σε στάδιο προχωρημένης σήψης, κουβέρτες με αίματα και μια άδεια βαλίτσα και ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές.

Από την πρώτη εικόνα αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για ανθρώπινα μέλη γυναίκας, διότι βρήκαν στο σημείο και ένα γυναικείο δακτυλίδι. Εικάζουν, επίσης ότι τα ανθρώπινα μέλη ήταν μέσα στη βαλίτσα και πετάχτηκαν έξω από τις εργασίες του εκσκαφέα.

Αμέσως αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο, στο οποίο μεταβαίνει ιατροδικαστής. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει μέχρι στιγμής το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου Χαλκιδικής ενώ συμμμετέχουν και οι αξιωματικοί της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος.

ΕΡΤ

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading