
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο του στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα μένοντας στο Χ στον Βόλο, ωστόσο δεν είναι αυτό που απασχολεί την ομάδα, αλλά το γεγονός πως τραυματίστηκε ο Ελ Κααμπί και τα νέα δεν φαίνονται πολύ ευχάριστα. Σε ότι αφορά πάντως τον αγώνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Σίλβα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνο (48′) μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 0-1. Ο Κόμπα στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Συνοπτικό Timeline
| Xρόνος | Γεγονότα | Ομάδα | Παίκτης/πληροφορία |
|---|---|---|---|
| 8′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Τζόκα |
| 39′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Μύγας |
| 45+1′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Σιαμπάνης |
| 45+3′ | ΓΚΟΛ (Πέναλτι) | Ολυμπιακός | Σίλβα (0-1) |
| 50′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Κάργας |
| 57′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Κόμπα |
| 76′ | ΓΚΟΛ | Βόλος | Κόμπα (1-1) |
| 92′ | Κίτρινη κάρτα | Ολυμπιακός | Ρέτσος |
| 99′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Φουρτάδο |
Οι συνθέσεις
ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας (72’ Λυκουρίνος), Κάργας, Ες-Σαουμπί, Μεντίλ (72’ Χαραλάμπογλου), Μπαρέ (66’ Γρόσδης), Κόμπα, Λάμπρου, Γκονζάλες, Τζόκα (46’ Τζόκα), Ουρτάδο (17’ Κρεσπί)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ορτέγκα, Σάλιακας, Ρέτσος, Πιρόλα (45’+3’ Κάρμο), Μπρούνο, Έσε, Γκαρθία (77’ Φρόιλερ), Τσικίνιο, Ζότα Σίλβα (77’ Σα), Ρόκα (61’ Ζέλσον), Ελ Κααμπί (45’+3’ Γκονζάλες)
![]()