
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο β’ μέρος η Καλαμάτα επικράτησε του Βόλου και πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από 26 ολόκληρα χρόνια. Ο Βόλος επικράτησε στο πρώτο ημίχρονο (0-1) με γκολ του Γκονζάλες στο 26′, αλλά ο Χάμζα στο 59′ ισοφάρισε, για να ακολουθήσει ο Μπολίβαρ στο 84′ που έδωσε το προβάδισμα και ο Χάμζα στο 93′ που σφράγισε την νίκη.
Συνοπτικό Timeline
| Χρόνος | Γεγονότα | Ομάδα | Παίκτης/πληροφορία |
|---|---|---|---|
| 26′ | ΓΚΟΛ | Βόλος | Γκονζάλες (0-1) |
| 34′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Γρόσδης |
| 37′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Γκονζάλες |
| 56′ | Κίτρινη κάρτα | Καλαμάτα | Πινιέιρο |
| 59′ | ΓΚΟΛ | Καλαμάτα | Χάμζα (1-1) |
| 69′ | Κίτρινη κάρτα | Καλαμάτα | Αλόνσο |
| 76′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Μεντίλ |
| 79′ | Κίτρινη κάρτα | Βόλος | Μύγας |
| 84′ | ΓΚΟΛ | Καλαμάτα | Μπολίβαρ (2-1) |
| 93′ | ΓΚΟΛ | Καλαμάτα | Χάμζα (3-1) |
Οι συνθέσεις
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκέλιος – Καλουτσικίδης, Αλόνσο, Στρούγγης, Ροντρίγκες – Μπονέτο (65’ Λιατσικούρας), Πινιέιρο (90’ Μπακαγιόκο) – Σίγκουρντσον (78’ Ντιαρά), Χάμζα, Μορέιρα – Μπολίβαρ (90’ Χατζηθεοδωρίδης).
ΒΟΛΟΣ: Κοσέλεφ – Λυκουρίνος, Κάργας, Ες-Σαουμπί (λ.τ. 49’ Αγιάκουα), Μεντίλ (77’ Μύγας) – Κόμπα, Γρόσδης (60’ Μπούρνιτς) – Τζόκα, Γκονζάλες (77’ Χαραλάμπογλου), Λάμπρου – Φουρτάδο (60’ Κρέσπι).
![]()