ΚΚΕ Σάμου:Το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε αυτούς που επλήγησαν από το σεισμό

Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ εκφράζει την οδύνη και τα συλλυπητήριά της προς τις οικογένειες των δυο μαθητών που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους. Εκφράζει ακόμα τις ευχές για ταχεία ανάρρωση σε αυτούς που τραυματίστηκαν.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Αυτό που επείγει είναι το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο λαό και απέναντι σε αυτούς που επλήγησαν από το σεισμό. Προέχει άμεσα να ελεγχθούν και να αποκατασταθούν οι ζημιές σε υποδομές, χώρους δουλειάς, νοσοκομείο, σχολεία. Να ελεγχθούν τα σπίτια και να υπάρξει η απαραίτητη στήριξη για να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, το λαό του νησιού να δείξει έμπρακτη αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν πληγεί.

Ταυτόχρονα θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο γειτονικό τούρκικο λαό που και αυτός δυστυχώς μετρά τις πληγές του από το σεισμό. Αποδεικνύεται ότι οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αντίθετα έχουμε κοινά προβλήματα και βάσανα.

Το ΚΚΕ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του λαού ενώ αύριο και την Κυριακή είναι προγραμματισμένες περιοδείες σε όλο το νησί με επικεφαλής τη βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα και την περιφερειακή σύμβουλο Β. Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αγλαΐα Κυρίτση.

902

One thought on “ΚΚΕ Σάμου:Το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε αυτούς που επλήγησαν από το σεισμό

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock