Ορίστηκε η νέα Γραμματεία Οργανωτικού στον ΣΥΡΙΖΑ

Τη νέα Γραμματεία Οργανωτικού όρισε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου υπό τον Αλ. Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της γραμματείας είναι οι Έφη Καλαμαρά, Αντώνης Κοτσακάς, Κατερίνα Κνήτου, Κώστας Πουλάκης, εκ μέρους της ΔΗΜ.ΑΡ. ο γραμματέας του κόμματος Στέργιος Καλπακης και από την Προοδευτική Συμμαχία οι Νίκος Μπίστης και Χάρης Τσιόκας.

Στην τετράωρη και πλέον σύσκεψη συζητήθηκαν αναλυτικά τα επόμενα βήματα της καμπάνιας, των εκδηλώσεων και των παρεμβάσεων σε όλη τη χώρα. Το δύσκολο έργο της οργανωτικής δουλειάς και του συντονισμού αναλαμβάνει η Γραμματεία Οργανωτικού. Στόχος του κόμματος είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων και στους 54 νομούς με κεντρικά στελέχη του κόμματος και της Προοδευτικής Συμμαχίας αλλά και με την, όσο πιο συχνή γίνεται, παρουσία του Αλ. Τσίπρα.

Πρώτος σταθμός του Αλ. Τσίπρα θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Νομός Αχαΐας και συγκεκριμένα η Πάτρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η ομιλία να γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σε κάθε περίπτωση, η καμπάνια ξεκινάει από τη Δευτέρα, με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, έως την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η σύσταση της Κεντρικής Επιτροπής Οργανωτικής Ανασυγκρότησης.

ΑΥΓΗ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock