Όταν η ντροπή γίνεται πρόκληση

Από τη σύνταξη του περιοδικού

22 Μαϊου 2020: Ανακοίνωση του Δήμου Ικαρίας για τα εγκατελειμένα αμάξια στο νησί μας. Τα εγκατελειμένα αμάξια σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου από την στιγμή που εντοπίζονται-απομακρύνονται μετά από 45 ημέρες. Η εικόνα όμως στους δρόμους της Ικαρίας είναι διαφορετικη. Κάπου στα τέλη της εαρινής ραστώνης η φωτογραφική μηχανή αναγνώστριας του περιοδικού μας εντοπίζει μια διαφορετική κατάσταση, σε σχέση με τα λεγόμενα του δήμου μας.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται τόσο η φωτογραφία όσο και αυτό που αντικρύζουμε καθημερινά στους δρόμους της Ικαρίας όχι τώρα, αλλά δώ και πολλά χρόνια. Δείτε λοιπόν το φωτογραφικό ρεπορτάζ και από κει και πέρα κάντε τους δικούς σας συνειρμούς. Το που βρίσκονται αυτά τα αμάξια μπορούν πολύ εύκολα οι αρμόδιοι να το καταλάβουν. Εαν όχι ας ψάξουν, γιατί το θέμα με ευθύνη όλων των διοικήσεων του Δήμου και των πρώην δήμων δεν έχει λυθεί.

Σήμερα αποφασίσαμε να σηκώσουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, που έχει να κάνει με την αισθητική, τον τουρισμό, το περιβάλλον του νησιού μας. Μη πούμε πως μια ανακύκλωση των συγκεκριμένων αμαξωμάτων θα μπορούσε πιθανών να οδηγήσει και σε θέσεις εργασίας-ανάπτυξη για τον τόπο που όλοι αγαπάμε από όποιο μετερίζι και να βρισκόμαστε.

Το θέαμα των εικόνων είναι θλιβερό και κάποιοι πρέπει να ενεργήσουν για να αποκατασταθεί το τοπίο στο όμορφο νησί μας


Υ.Γ. Ευχαριστούμε την αναγνώστρια που μας παρείχε το υλικό

One thought on “Όταν η ντροπή γίνεται πρόκληση

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock