Αϊντχόβεν – ΠΑΟΚ 3-2

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατό στο παιχνίδι και έριξε δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα (4′ Βαρελά και 13′ Τζόλης) από κει και πέρα όμως και όταν οι Ολλανδοί ξύπνησαν από το σοκ έφεραν τα πάνω-κάτω και στερήσαν την νίκη από τους Θεσσαλονικείς. Έφαγε τρια γκολ και υπέστη πανωλεθρία. Με 2 νίκες βέβαια έναντι της Ομόνοιας στην Κύπρο και της Γρανάδας στο γήπεδό του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League!

Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν την ανατροπή στο 20ο λεπτό με τον Γκάκπο και συνέχισαν στο 2ο ημίχρονο με τον Μαντουέκε στο 51′ και με τον Μάλεν στο 53′. Από κείνο το σημείο και μετά η ψυχολογία των παικτών δεν ήταν τέτοια ώστε να κάνουν την ανατροπή στην ανατροπή.

H βαθμολογία μετά το 2-1 της Γρανάδα έναντι της Ομόνοιας

ΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙΑΓΩΝΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣΓ.ΥΓ.ΚΔΙΑΦ
ΓΡΑΝΑΔΑ104310624
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ6420279-2
ΠΑΟΚ54121752
ΟΜΟΝΟΙΑ1401337-4
Βαθμολογία 5ου ομίλου Europa league

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρότζερ Σμιντ): Εμβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκάλι, Μαξ, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Μαντουέκε (78’ Ζούνιορ), Γκάκπο, Ζάχαβι (71’ Χέντριξ), Μάλεν (93’ Λεντέσμα).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο (85’ Ουαγκέ), Τσιγγάρας (69’ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί (85’ Μπίσεσβαρ)  Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58’ Μουργκ), Τσόλακ (69’ Σφιντέρσκι).

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading