Άρης – Παναθηναϊκός 1-1

Και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες και ιστορικές. Η ομάδα του Άρη ήρθε από τη β’εθνική φουριόζα, ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματά του και την μεγάλη μείωση στους βαθμούς (-6 τιμωρία) δίνει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στο γήπεδο. Δύο μεγάλες ομάδες όταν συναντιόνται το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι το Χ και αυτό έγινε και σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Άρης έχασε πέναλτι στο 5ο λεπτό με τον Διούδη να αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ταλέντο του. Ο Άρης όμως ξαναπήρε πέναλτι στο 15ο λεπτό και έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Γιουνες και τώρα μαντέψτε. Στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 92′ ο Παναθηναϊκός πήρε πέναλτι και ισοφάρισε με τον Χατζηγιοβάνη. Τρία πέναλτι δυο γκολ αυτό είναι το ζουμί αυτού του αγώνα.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντες, Μπάσα, Σιώπης, Γκάμα, Ντιγκινί (73’ Ματίγια), Γκαρσία (79’ Μάβραϊ), Γιουνές.

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33’ Δώνης), Κάτσε (74’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης.

Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο 

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading