Καθέλκυση του πλοίου «Παναγία Μεγαλόχαρη» που θα συνδέει Φούρνους-Ικαρία-Σάμο

Ενημέρωση από το γραφείο βουλευτή της Σάμου

Καθέλκυση του πλοίου «Παναγία Μεγαλόχαρη» που θα συνδέει Φούρνους-Ικαρία-Σάμο

Καθελκύστηκε το πλοίο  Ε/Γ-Ο/Γ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, που θα συνδέει ενδο-νησιωτικά το νομό Σάμου. Οι ανάγκες των νησιωτών αναμένεται να ικανοποιούνται αποτελεσματικότερα μετά τον ολικό ανασχεδιασμό, αφού το συγκεκριμένο πλοίο έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα (μπορεί να πάρει περισσότερα από 14 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του απορριμματοφόρου του δήμου και κάποια φορτηγά).

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η δρομολόγησή του αφού ολοκληρώνονται και οι απαραίτητες γραφειοκρατικές πιστοποιήσεις του.

Τα δρομολόγια αυτά σε συνδυασμό με την ικανότητα και χωρητικότητα του πλοίου αυτού, αναμένεται να βελτιώσει ουσιαστικά τις απαραίτητες μετακινήσεις των κατοίκων του νομού Σάμου.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO