Καταγγελία του διευθυντή του Βήματος για την κατάσταση στα νοσοκομεία

Την κυβέρνηση «καρφώνει» με τρεις αναρτήσεις του στο twitter, ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

Καταγγελία του διευθυντή του Βήματος για την κατάσταση στα νοσοκομεία

Στην πρώτη γράφει

Εχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία. Ασχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι..

Στην δεύτερη γράφει

Αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο του Κιλκίς είναι πρωτοφανή. Οι μονάδες Covid είναι διάσπαρτες στο νοσοκομείο, θετικοί ασθενείς κινούνται ανάμεσα σε υγιείς,το προσωπικό είναι εκτεθειμένο και η διοίκηση πέρα βρέχει.Το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να κωφεύει στις καταγγελίες..

Στην τρίτη γράφει

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος ,πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά  γραφεία τοπικών βουλευτών

Στις καταγγελίες του διευθυντή του βήματος αναφέρεται και ο Νάσος Ηλιόπουλος, όπου γράφει

Οι καταγγελίες ενός διευθυντή εφημερίδας, για τραγικές καταστάσεις στα νοσοκομεία, θα έπρεπε να αποτελούν στοιχείο του δημόσιου διαλόγου», τπονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας:

Η σοβαρότητα μάλιστα όσων καταγγέλλονται θα απαιτούσε απάντηση από το Υπουργείο Υγείας και τη κυβέρνηση. Εν αναμονή όμως της “λίστας Κικίλια” τις συγκεκριμένες καταγγελίες δεν θα τις βρείτε ούτε καν στα μέσα του ομίλου που εργάζεται ο συγκεκριμένος διευθυντής. Άλλη μια κρίση, αυτή τη φορά η υγειονομική, φωτίζει το έλλειμα δημοκρατικής λειτουργίας των ΜΜΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα