Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 61′ με τον Κάτσε σε ένα ματς που πραγματικά γίνανε τεράστια διαιτητικά λάθη και προσέξτε από ξένο διαιτητή. Μήπως λίγο να το ξανασκεφτούμε? Ο Ολυμπιακός άσκησε τεράστια πίεση, ο ΠΑΟ αμυνόταν σαν σκυλί παίζοντας σκληρά και ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε μια κάρτα. Το επισήμανε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι και τουλάχιστον εμείς λέμε πως έχει δίκιο. Ο Ολυμπιακός παίζοντας μετά το γκολ του ΠΑΟ ουσιαστικά μονότερμα τα κατάφερε στις καθυστερήσεις που ήταν 9 λεπτά. Το γκολ του Ολυμπιακου στο 95′ το έβαλε ο Σισέ. Στο σκληρό αυτό αγώνα τραυματίστηκε αρκετά βαριά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ο Διούδης. Ο τραυματισμός έγινε μετά από μια κλωτσιά που έριξε ο Νάτχο, εκεί σφυρίχτηκε το φάουλ και εξελίχθηκαν σκηνές που πραγματικά θα μας μείνουν.

Μιλάμε για το 52ολεπτό γίνεται μια πολύ σκληρή φάση ο Διούδης μετά τη κλωτσιά ουσιαστικά πέφτει αναίσθητος. Αμέσως έτρεξαν όλοι οι γιατροί και των δύο ομάδων, υπήρχε έντονα ο φόβος για κάτι πιο άσχημο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε σε όλη τη διαδρομή του τερματοφύλακα μέχρι τα αποδυτήρια. Ο Διούδης όντας στο φορείο φάνηκε να κουνιέται και μάλιστα κλώτσησε από τα νεύρα του. Η καρδιά των φιλάθλων πήγε στη θέση της, όλοι οι γιατροί πήγαν μέχρι τα αποδυτήρια, λίγα λεπτά αργότερα εξήλθε των αποδυτηρίων ο γιατρός του Ολυμπιακού όπου είπε στην κάμερα της Nova ότι είχε γυρίσει η γλώσσα του και τον επαναφέραμε με χρήση του απινιδωτή. Τα τελευταία νέα μιλάνε για προσωρινή απώλεια μνήμης του ποδοσφαιριστή. Ο αντικαταστάτης του αναλογικά ότι δεν είχε πολλά παιχνίδια και ζέσταμα κρατήθηκε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο. Μιλάμε μάλλον για το μέλλον του ΠΑΟ εν ονόματι Κότσαρης.
Πάντως αυτό που έχουμε να πούμε σε ότι αφορά τους φιλάθλους, μπορεί να είναι συγκινητικό το γεγονός του χειροκροτήματος για παίκτη του αντιπάλου αλλά δεν είναι το ίδιο όταν μιλάμε για αντιδράσεις. Πριν τον αγώνα γέμισαν το γήπεδο καπνογόνα με αποτέλεσμα την καθυστέρηση στο ξεκίνημα του αγώνα. Μετά το γκολ και ενώ υπήρχαν άλλα 4 λεπτά που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για να πάρει νίκη η ομάδα τους γεμίσανε το γήπεδο καπνογόνα και πλέον με χαμηλή ορατότητα στο γήπεδο ήταν δύσκολο να γίνει κάτι άλλο. Εμείς διακρίναμε τουλάχιστον τρεις φάσεις που ο Ελβετός κοίταζε στα αστέρια και φανταστείτε πως πολύ σπάνια σε αυτό το site μιλάμε για διαιτησία.
Οι συνθέσεις
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπουχαλάκης (63′ Μάνος), Νάτχο (77′ Καμαρά), Φορτούνης, Γκιγιέρμε, Ομάρ, Χασάν (λ.τρ. Λάζαρος), Κούτρης, Βούκοβιτς, Ποντένσε και Παπέ Σισέ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (53′ λ.τρ. Κότσαρης), Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (71′ Μουνιέ) Κουρμπέλης, Μαυρομάτης (73′ λ.τρ. Πούγγουρας), Κάτσε και Κουλιμπαλί.
Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο