Το ΚΚΕ για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Λέσβο: “Καμία δομή στο νησί”

Κριτική για την επίσκεψη  του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο, ασκεί με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Λέσβο: “Καμία δομή στο νησί”

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ: “Ενάμιση μήνα πριν από την επέτειο της μεγαλειώδους κινητοποίησης του Λεσβιακού Λαού, που με τις τριήμερες «μάχες» με τους εισβολείς – ΜΑΤ και με την τριήμερη Παλλεσβιακή Απεργία που νέκρωσε τα πάντα πάνω στο νησί… ο πρωθυπουργός της χώρας, επισκέφθηκε το νησί μας, τον τόπο του εγκλήματος”.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ενώ προσπάθησε να …καθησυχάσει το Λεσβιακό λαό, δηλώνοντας πως το νέο κλειστό κέντρο που θέλουν να φτιάξουν στο «κτήμα Ελευθεράκου» θα είναι … με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σάμπως και όλα όσα γίνονται , πέντε χρόνια τώρα πάνω στο νησί σχετικά με το μεταναστευτικό, δεν έχουν τη βούλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το τι ακριβώς θέλει η πλειοψηφία του Λεσβιακού λαού το γνωρίζει πολύ καλά: Καμία δομή εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών πάνω στο νησί. Καμία απολύτως. Και να είναι σίγουρος ότι, αν χρειαστεί, ο Λεσβιακός Λαός θα το διατρανώσει και πάλι σε όλο τον κόσμο και με το ίδιο επιτυχές αποτέλεσμα, όπως έκανε τον περασμένο Φλεβάρη.”

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO