Ο λαός λέει ότι η καλή χρονιά από την αρχή φαίνεται. Για την περίπτωση της ομάδας του Πειραιά είναι σίγουρα το ιδανικό ξεκίνημα για το 2021. Όταν βάζεις 3 γκολ στην ΑΕΚ, που έκανε το ντεμπούτο του ο Μανόλο Χιμένεθ, που κάθεται για τρίτη φορά στον πάγκο της ομάδας, σίγουρα είναι μια πολύ θετική αρχή. Να δούμε εαν το ρητό θα ισχύσει και για τη συνέχεια.

Το σκορ στον αγώνα το άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Ελ-Αραμπί στο 13′, ενώ έκανε και το 2-0 στο 68′. Το τελικό σκορ πάντως διαμορφώθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, όπου κέρδισε πέναλτι ο Βαλμπουενά (94′), το εκτέλεσε και ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Για την ΑΕΚ είναι νωρίς τα συμπεράσματα, αφού μιλάμε για το πρώτο παιχνίδι του Χιμένεθ,με μια ομάδα που δεν είναι όπως την άφησε το 2018.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Ραφίνια, Καμαρά (89′ Τιάγκο Σίλβα), Εμβιλά, Φορτούνης (70′ Ρατζέλοβιτς), Βρουσάι (70′ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (61′ Μπρούμα), Ελ Αραμπί
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (46′ Σβάρνας), Σιμόες, Κρίστιτσιτς (82′ Αλμπάνης), Μάνταλος, Λιβάια (73′ Τάνκοβιτς), Γκαρσία (46′ Γαλανόπουλος), Ανσαριφάρντ (46′ Ολιβέιρα)
Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο