Προτάσεις υλοποίησης δράσεων από αθλητικούς συλλόγους ζητά η Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καλεί τους Αθλητικούς Συλλόγους-Σωματεία και Φορείς που έχουν την έδρα τους στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και σκοπό στο καταστατικό τους την ανάδειξη και ενίσχυση του αθλητισμού, να υποβάλουν Προτάσεις υλοποίησης δράσεων προκειμένου αυτές να ενταχθούν στο “Σχέδιο Δράσης – Αθλητισμός 2021” της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Προτάσεις υλοποίησης δράσεων από αθλητικούς συλλόγους ζητά η Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Η Πρόσκληση αφορά στην υποβολή Προτάσεων για την ένταξή τους στο «Σχέδιο Δράσης – Αθλητισμός» της Αντιπεριφέρειας Αθλητισμού, το οποίο με τη σειρά του θα αποτελέσει μέρος του «Επιχειρησιακού Προγράμματος 2021» της ΠΒΑ. Οι Προτάσεις θα αφορούν την κατάρτιση ενός αθλητικού σχεδιασμού με δράσεις που θα συνδυάζουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την τουριστική προβολή των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στόχος η συνδιοργάνωση αθλητικών δράσεων με μαζικό χαρακτήρα, η συν διοργάνωση δράσεων με στόχο τις μικρές και αναπτυξιακές ηλικίες, & η ανάδειξη υφιστάμενων σημαντικών αθλητικών θεσμών. Δικαίωμα υποβολής Προτάσεων έχουν όλοι οι Αθλητικοί Σύλλογοι -Σωματεία και Φορείς οι οποίοι έχουν την έδρα τους στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και σκοπός στο καταστατικό τους είναι η ανάδειξη, ενίσχυση, προστασία και προβολή του αθλητισμού.

Οι Προτάσεις θα υποβάλλονται από το Νόμιμο Εκπρόσωπο του εκάστοτε Φορέα. Κάθε Φορέας έχει δικαίωμα υποβολής μίας Πρότασης. Οι Προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο email: athlitismos@pvaigaiou.gov.gr. H υποβολή Προτάσεων θα ολοκληρωθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 15:00.

Δε γίνονται δεκτές και δεν αξιολογούνται Προτάσεις που υποβάλλονται πέρα της ανωτέρω προθεσμίας.

Πληροφορίες για το «Σχέδιο Δράσης Αθλητισμού» οι Φορείς μπορούν να λαμβάνουν από το Τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού Π.Ε Λέσβου και στα τηλ. 2251353913, 52122.

Περισσότερα στοιχεία για το «Σχέδιο Δράσης – Αθλητισμός 2021» υπάρχουν στην Ιστοσελίδα της ΠΒΑ

Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κουρσουμπάς, αναφερόμενος στην πρόσκληση αυτή προς τα σωματεία ανέφερε: «Ζητάμε και φέτος από τα σωματεία να μας καταθέσουν τις προτάσεις τους προκειμένου η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει την υλοποίηση αθλητικών δράσεων, οι οποίες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν κατορθώσαμε πέρυσι να υλοποιήσουμε πολλές από τις προτάσεις που μας είχαν κατατεθεί, ελπίζουμε ωστόσο φέτος η κατάσταση να είναι καλύτερη και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όσο μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. Η Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μουτζούρη βρίσκεται κοντά στα σωματεία του Αθλητισμού και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και αυτή την χρονιά, στηρίζοντας την προσπάθεια τους, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της».

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock