Μαζικά τέστ και ολιγομελή τμήματα στα σχολεία της Μυτιλήνης ζητεί η Ένωση Γονέων

Μαζικά test covid-19 σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό πριν την έναρξη των μαθημάτων στις 11 Ιανουαρίου και ολιγομελή τμήματα ζητά η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης, με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων.

Μαζικά τέστ και ολιγομελή τμήματα στα σχολεία της Μυτιλήνης ζητεί η Ένωση Γονέων

Σε επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας τονίζει ότι με δεδομένο ότι ο νομός Λέσβου είναι χαρακτηρισμένος ως κόκκινη περιοχή με πολλά κρούσματα, θα πρέπει να γίνουν μαζικά test covid-19 σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό πριν την έναρξη των μαθημάτων στις 11 Ιανουαρίου και να είναι επαναλαμβανόμενα στα σχολεία τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές .

Ακόμα, να λειτουργήσουν τα σχολεία με ολιγομελή τμήματα (με το σύστημα της εκ περιτροπής) , με βάση τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε όλες τις συναθροίσεις στη χώρα.

Ζητά ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας των σχολείων για την τακτική απολύμανση των αιθουσών των θρανίων και των συσκευών που χρησιμοποιούν οι μαθητές και τέλος να υπάρχουν σε διαρκή επάρκεια στα σχολεία μέσα ατομικής καθαριότητας-προστασίας και να παρέχονται δωρεάν στους μαθητές μάσκες και ότι άλλο χρειασθεί για την ατομική τους προστασία.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock