300 τεστ ταχείας εξέτασης στο νοσοκομείο της Σάμου από Δήμο της Ιταλίας

Τριακόσια τεστ ταχείας εξέτασης και ιατρικές στολές παραδόθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Νοσοκομείο της Σάμου -δωρεά του Δήμου Μπερνάλντα-Μεταποντίου της Ιταλίας. Η προσφορά έγινε μέσω του Δήμου Ανατολικής Σάμου, που έχει αδελφοποιηθεί με τον συγκεκριμένο δήμο της Ιταλίας.

300 τεστ ταχείας εξέτασης στο νοσοκομείο της Σάμου από Δήμο της Ιταλίας

Η παράδοση έγινε παρουσία του δημάρχου, κ. Στάντζου, και του αντιδημάρχου, κ. Διονυσίου, του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, κ. Στεφανή, του δημοτικού και εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας, γιατρού κ. Κιάσσου, του προέδρου ΔΣ, κ. Κολλάρου, της γιατρού κ. Στεφανάκη, και ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ο δήμαρχος Αν. Σάμου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Δρ. Ντομένικο Ραφαέλε Ταταράνο για την πράξη αλληλεγγύης, ενώ ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Στεφανής, δήλωσε για τη δωρεά:

«Η προσφορά της πόλης Μπερνάλντα-Μεταπόντο της Νότιας Ιταλίας που είναι αδελφοποιημένος Δήμος με τη Σάμο, είναι μια μικρή ένδειξη αγάπης και προσφοράς προς τους κατοίκους του νησιού μας. Ελπίζουμε ότι και στο μέλλον παρόμοιες πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης που θα βοηθήσουν όλους εμάς, να γίνουν πράξη.»

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO