Μια ομάδα όνειρο παρά τα προβλήματα της χτίζεται μέρα με τη μέρα. Είναι ο Παναθηναϊκός που τιμωρείται με το -6 που έχει από την αρχή του πρωταθλήματος και αυτό όχι λόγω κάποιων επεισοδίων αλλά λόγω της βαρύνουσας οικονομικής κατάστασης. Τα οικονομικά του ΠΑΟ βέβαια σιγά-σιγά βρίσκουν το δρόμο τους. Η ομάδα όμως αυτή αν σκεφτούμε πως τα οικονομικά θα λυθούν, έχει μέλλον.

Το σκορ άνοιξε από τον Γιόχανσον στο 28′, που έκανε το repeat στο 68′. Ο φατιόν με πέναλντι μείωσε σε 1-2 στο 66′ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 89′ με πέναλντι του Χατζηγιοβάννη
Οι συνθέσεις
ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53′ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Κοέφ), Σαχίτι (46′ Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86′ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76′ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54′ Βέργος).
Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο