Γιάνης Βαρουφάκης: «Το κυβερνητικό εμβολιαστικό φιάσκο κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές»

Η Κυβέρνηση είχε 4 υποχρεώσεις: Αξιόπιστη διαχείρηση πληροφόρησης, Ενίσχυση του ΕΣΥ, Δίκτυο μαζικών τεστ, εμβολιασμού και έπειτα ένταξη στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και ικανό αριθμό εμβολίων.

Γιάνης Βαρουφάκης: «Το κυβερνητικό εμβολιαστικό φιάσκο κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές»

Και οι τέσσερις αυτές υποχρεώσεις της Κυβέρνησης οδήγησαν σε ένα τετραπλό φιασκό.

Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Η Κυβέρνηση δεν κάνει ό,τι της λέει η Επιτροπή. Εργαλειοποιεί τους επιστήμονες ως φύλο συκής για να κάνει του κεφαλιού της.

Την 1η Δεκεμβρίου 2020 ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας να κατατεθούν στο σώμα τα πρακτικά των συνεδριάσεων της επιστημονικής επιτροπής & της επιτροπής υπηρεσιακών παραγόντων.

Η Κυβέρνηση υπονομεύει την εμπιστοσύνη στα στοιχεία με τα πληροφοριακά συστήματα που έστησε στη βάση του ψηφιακού παρακράτους. Στην Κοζάνη σύμφωνα με καταγγελία, τα 38 από τα 53 κρούσματα της Τρίτης ήταν από τις 12 Νοεμβρίου! Υπονομεύει όμως και την εμπιστοσύνη στα μέτρα με λογική ασυνέπεια και εξοντωτικά πρόστιμα χωρίς ειρμό ή κοινωνική ευαισθησία (παραβίαση δηλαδή της αναλογικότητας).

ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Κοντοζαμάνης για τους θανάτους 9 εκτός ΜΕΘ, απάντησε πως κρεβάτια ΜΕΘ υπήρχαν για όλους τους ασθενείς και πως κριτήριο για εισαγωγή στη ΜΕΘ «δεν είναι η πληρότητα, είναι τα επιστημονικά δεδομένα τα οποία έχει ο γιατρός και η κατάσταση του ασθενούς, με τα οποία ο γιατρός αποφασίζει την εισαγωγή ή μη σε ΜΕΘ».

Δηλαδή είτε η ΜΕΘ δεν θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον που πέθανε εκτός ΜΕΘ. Είτε φταίνε οι γιατροί που δεν τους έβαλαν στις ΜΕΘ. Όπως φταίνε οι αθεόφοβοι που κολλάνε οι ίδιοι.

Η Κυβέρνηση που αρνείται να δει τους νοσομιακούς γιατρούς, που προκαλεί ΕΔΕ για αυτούς και έχει αφήσει ανοχύρωτο το ΕΣΥ – αυτοί είναι ΑΡΙΣΤΟΙ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ, και το μίσος για κάθε τι δημόσιο, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ.

Πάμε τώρα στο ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ που δεν έφτιαξε. Στα 1000 κέντρα που έγιναν 100 νοσοκομεία! Ενώ δεν υπάρχει και κάποιο κονδύλι στον προϋπολογισμό γι’ αυτό!

Η Κυβέρνηση ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. Στέλνει στο Παίδων ηλικιωμένους για να εμβολιαστούν! Ενώ παράλληλα ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ Α’ ΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΛΑΨΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ (κλείνοντας τα κέντρα υγείας κλπ).

Στη Βρετανία μόνο το 2% των εμβολιασμών θα γίνουν στα νοσοκομεία, ενώ δημιουργούν και 50 μέγα κέντρα εμβολιασμού.

ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ με τον εμβολιασμό σε ανθρώπινες ζωές.

Πέραν της αναφοράς στα 4 κέντρα για τα οποία δεν ξέρουμε και καν λεπτομέρειες, ο Πρωθυπουργός δεν είπε κάτι παραπάνω.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ;

Χρησιμοποιώντας τα έγκυρα δεδομένα του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας [Medicines and Healthcare products Regulatory Agency], προσαρμοσμένα στα ελληνικά δημογραφικά δεδομένα, βλέπουμε πως:

Αν 838 χιλιάδες > 80 ετών, οι 67 στους 100

Αν εμβολιάζονταν τα 1 εκ. 842 χιλιάδες >70, 88% των θανάτων.

Αν εμβολιάζονταν τα 3 εκατομμύρια 133 χιλιάδες άτομα άνω των 60, θα σώζαμε το 97% των συνανθρώπων που, χωρίς εμβόλιο, θα χάναμε.

Κατά το 1o εξάμηνο, συνεπώς, ένας μέσος όρος ημερήσιων εμβολιασμών (κάθε άτομο Χ 2 δόσεις) της τάξης των 32 χιλιάδων θα έσωζαν 97% εκείνων που αλλιώς θα χάναμε.

Ρίχνοντας τον μέσο όρο στις 20.380 δόσεις ημερησίως, χάνουμε χωρίς λόγο και αιτία, άλλους 9 στους 100. Κι αν ο μέσος όρος πέσει λίγο κάτω από τους 10 χιλιάδες εμβολιασμούς την ημέρα, τότε χάνουμε εγκληματικά 30 ανθρώπους από τους 97 που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί!

Τι να περιμένουν οι πολίτες τώρα;

Θα είμαστε τυχεροί αν το Α’ ΤΡΙΜΗΝΟ έχουμε 800 χιλιάδες εμβολιασμούς (και συνολικά για το εξάμηνο 1.2484.25 της BioNtech-Pfizer + 240.000 της Moderna). Η αποτυχία δηλαδή της Κυβέρνησης θα οδηγήσει σε ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ μεταξύ 10 και 30 συνανθρώπων μας από τους 100 που θα σώζαμε!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Στάδιο 1: Ο καθένας μόνος του!

Εμείς δεν θεωρούμε κακό το ευρωπαϊκό πλαίσιο και την κεντρική διανομή.

Ο κ. Τσίπρας ζητάει την πατέντα που θα απαιτούσε την αλλαγή του κεφαλαιοκρατικού συστήματος στην Ευρώπη, όταν ο ίδιος συνθηκολόγησε το 2015 μετά το ΌΧΙ του ελληνικού λαού.

Όσον αφορά το λεφτόδεντρο που αρνείται ο κ. Μητσοτάκης, αυτό υπάρχει αλλά για τους λίγους και ισχυρούς, έτσι επιβιώνουν κιόλας τα χρηματιστήρια.

Στάδιο 2: Κοινές παραγγελίες, κεντρική διανομή

300 εκ.δόσειςαπό GSK-Sanofi το Σεπτέμβιο και 300 εκ. δόσεις απόBioNTech-Pfizer, ίσως και της ΑSTRAZENECA αν και η ΕΕ προσπαθεί να “εκδικηθεί” τη Μεγαλή Βρετανία για το Brexit μέσω αυτού.

Καμία σύμβαση όμως πριν τα μέσα Νοεμβρίου, οπότε η ΕΕ έμεινε πίσω στην ουρά!

Αποτέλεσμα:

1εκ. στο Ισραήλ

1εκ. στην Βρετανία BioNTech-Pfizer!

Όμως εδώ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ έχουν γίνει οι μνημονιακοί εταίροι ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ;

Ο ευρωπαϊσμός σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε κριτική στην ΕΕ για τη διαπλοκή του γαλλογερμανικού άξονα.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΞ & ΕΣ;;;

Στάδιο 3: Γερμανική αποστασία

Από την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη σε σ/ν του υγείας στις 21/12:

«Κυρίες και κύριοι της Κυβέρνησης, είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι ο Γερμανός Υπουργός Υγείας, ο κ. Jens Spahn, έχει βάλει μπροστά τη διαδικασία απεγκλωβισμού της Γερμανίας από τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει βάλει μπροστά τον εθνικό σχεδιασμό για την παράδοση στις γερμανικές αρχές εμβολίων εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αν είναι αλήθεια αυτό, εσείς τι κάνετε; Εσείς θα παραμείνετε σε αυτά που θα σας στείλουν; Γιατί δεν κάνετε αυτό που κάνει το γερμανικό ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας για να εξασφαλίσετε δόσεις εμβολίων;»

Ή, τουλάχιστον, να κάνει η Κυβέρνηση διάβημα εναντίον του Βερολίνου λέγοντας…

Ακόμα κι η Ursula von der Leyen ξεκίνησε έρευνα εναντίον της χώρας της.

Πάμε στοίχημα ότι δεν θα της στείλουν την τρόικα να κλείσουν τα ΑΤΜ των τραπεζών της DeutscheBank!!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ κι εκεί!

Timing Ενισχύσεων – Το Οπισθοβαρές Φιάσκο: Είναι ακριβώς το ίδιο με το να έλεγε η Κυβέρνηση ότι κάνουμε οικονομία στα εμβόλια, μιας και υπάρχει έλλειψη – δεν τα κάνουμε όλα μαζί.

Είδος Ενισχύσεων: διαγραφή σε ληξιπρόθεσμες οφειλές που δημιουργήθηκαν τώρα με τις αναστολές. Στις μεγάλες επιχειρήσεις έδωσε η Κυβέρνηση ρευστότητας με options, θα έπρεπε να το κάνει και στους μικρομεσαίους.

ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ

Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

2,5 δις το 2021 θα λάβει η Κυβέρνηση από αυτό, ενώ έχει 11,5 δις αποπληρωμές χρέους.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μπορεί να αναστείλει χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης εάν τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν ελέγξουν το υπερβολικό έλλειμμα και δεν διορθώσουν τις μακρο-οικονομικές ανισορροπίες τους.

Όσον αφορά το ΧΡΕΟΣ τον Σεπτέμβρη του πέρασε €364,9 δις -> 225%, σε αυτά να προσθέσετε τα 2 δις SURE, τα 6 εξοπλιστικά και τα 12 ΗΡΑΚΛΗΣ -> 237%, 80% στην τρόικα από 85%.

Πραγματικό μεσοσταθμικό επιτόκιο ανερχόταν στο 2,65% το 2019. Σήμερα στο 2,75%. Η αύξηση αυτή οφείλεται στη μείωση της συμμετοχής στη σύνθεση του χρέους των EFSF & ESM (με επιτόκια περί το 1,4%) και την παράλληλη αύξηση της συμμετοχής Ομολόγων και Repos.

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ το 5ο ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ αλλά και η αρχή ψαξίματος από την τρόικα εξ και εσ του ΑΝΤΙΚΑΤΑΤΑΤΗ σας κε Μητσοτάκη.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

COVID: Ο απογειωτής της ανισότητας και των ανισορροπιών

Εντός ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (Βορράς-Νότος, Γερμανία-Γαλλία Βιομηχανία-Υπηρεσίες).

Το Ταμείο Ανάπτυξης ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΣ).

Στις ΗΠΑ $900bn $1.5 trillion, βοήθεια στις Πολιτείες & τους Δήμους. Ενώ θα δοθούν $2,000 σε κάθε πολίτη, OTAN TO ΕΛΕΓΕ ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 τον ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ η Κυβέρνηση.

Ο σοσιαλισμός για τους πλούσιους που χρηματοδοτείτο από την Φεντ τώρα θα εξισορροπηθεί με μια μικρή σχετικά τονωτική δημοσιονομική ένεση.

Για έμας τί σημαίνει αυτό;

ΑΜΕΣΑ: Ευρώ-δολάριο και διαφορετικές ελαστικότητες τιμών.

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ: Μεγαλύτερες ανισορροπίες εντός της ΕΕ.

Δείκτης Buffett: Λόγος χρηματιστηριακών αξιών προς ΑΕΠ = 153% > dotcom 2000 | >1929 as well.

Εάν σκάσει, μεγαλύτερη ύφεση και αύξηση επιτοκίων με ό,τι αυτό σημαίνει για το χρέος. Εάν δεν σκάσει, αποτελμάτωση και μεγέθυνση της παρασιτικής ολιγαρχίας εις βάρος της πλειοψηφίας.

Να διαλέξει η Κυβέρνηση το δηλητήριό της, που λένε κι οι Αμερικανοί σας φίλοι!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ιδίως με την ΝΕΟΛΑΙΑ

ΛΟΓΟΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ & ΕΡΓΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ

Ταυτίζει τους νεοφασίστες της Πάνω Πλατείας και του ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ με τις υποδειγματικές συνελεύσεις πολιτών της Κάτω Πλατείας Συντάγματος που, μακάρι, να μπορούσαν να γίνουν εντός της Βουλής.

Οι πλατείες ήταν το μοναδικό ίσως πείραμα άμεσης δημοκρατίας που αντιστάθηκε στην κατάλυση του Συντάγματος και τη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο από την τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού.

Αν θέλει η Κυβέρνηση να συγκρίνει πραξικοπήματα με ή χωρίς εισαγωγικά, έχει πολλά παραδείγματα από την πρόσφατη ιστορία μας.

Τον διορισμό δοτού πρωθυπουργού το 2011

Εκείνο που μαζί έκανε το Μνημονιακό Τόξο το βράδυ του Δημοψηφίσματος

Σήμερα, συνεχίζει το έργο της κατάργησης της δημοκρατικής νομιμότητας.

Ας το σκεφτούμε λίγο τί λέει;

Χτίζει αστυνομικό κράτος και απαγορεύει διαδηλώσεις στη βάση ενός παράδοξου το οποίο αντανακλά το επίπεδο της σκέψης της:

Η αστυνομική βία εναντίον διαδηλωτών, όπως κι οι 7 Βουλευτές του ΜέΡΑ25, είναι νόμιμη επειδή εφαρμόζει τον Νόμο

Ο Νόμος νομιμοποιείται επειδή βασίζεται στο Σύνταγμα

Το Σύνταγμα νομιμοποιείται επειδή εκφράζει το λαό

Ο λαός όμως επέβαλε το Σύνταγμα μέσα από παράνομες πράξεις σε τούτη εδώ την Πλατεία ερχόμενος σε σύγκρουση με την αστυνομική βία.

Κάπως έτσι κλείνει ο Κύκλος του Παράλογου Αυταρχισμού σας και ξεμπροστιάζει μια απλή αλήθεια:

Η Κυβέρνηση είναι μια νέα ΕΡΕ. Ούτε ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός του Κ. Καραμανλή περισώθηκε στις τάξεις της, ούτε καμία μορφή φιλελευθερισμού.

Χτίζει νέο παρακράτος ψηφιακό, με τις πλατφόρμες που παραγγέλνει από τους ψηφιακή παραοικονομία και τα αρπακτικά ταμεία που χρηματοδοτεί με δημόσιο χρέος για να βάζουν χέρι στην περιουσία των εξασθενημένων, μέχρι που πήρε από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ το προσφυγικό και το παρέδωσε στον κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – σηματοδοτώντας το ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ μίσος της στους πρόσφυγες.

Τώρα, του παραδίδει και τα πανεπιστήμια – – σηματοδοτώντας το ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ μίσος της Κυβέρνησης στο δημόσιο πανεπιστήμιο και την νεολαία που δεν σπουδάζει έξω ή σε κολλέγιο φίλων της.

Θέλει να δείξει ότι ΠΟΝΑΕΙ η Κυβέρνηση για το Πανεπιστήμιο;

Θέλει να δείξει ότι θέλει να τερματιστεί η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ στο Πανεπιστήμιο;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑ!!!

Στοιχεία Εurostat & Πανεπιστημίου Johns Hopkins: η ελληνική οικονομία στις τελευταίες θέσεις της E.E. Και τα θύματα της πανδημίας χειρότερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Στοιχεία Ινστιτούτου V-Dem του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ: Η Ελλάδα ουραγός της Ευρώπης μαζί με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τη Σερβίαστον σεβασμό των δημοκρατικών προτύπων την περίοδο της πανδημίας.

Κατατάσσεται μάλιστα, στην κατηγορία των κρατών όπου καταγράφηκαν «μείζονες δημοκρατικές παραβιάσεις» από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2020 με επίκληση στην προστασία από τον ιό.

Διεθνώς η Ελλάδα μαζί με την Τουρκία & σε δυσμενέστερη θέση από την Ουγγαρία του Όρμπαν!

Μείζονες περιορισμούς της ελευθέριας του Τύπου

Πολιτική διακρίσεων εναντίον μειονοτήτων καταχρηστικές συμπεριφορές των αρχών ασφαλείας

«Παρατεταμένο» και «επιδημιολογικά αβάσιμο» εγκλεισμό των αιτούντων άσυλο

Περιορισμούς των δημοσιογράφων στην πρόσβαση σε πληροφόρηση και σε φραστικές παρενοχλήσεις και συλλήψεις λειτουργών του Τύπου

Σύμφωνα τώρα με την Ειδική Εκθεση Ανταγωνιστικότητας για το 2020του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ:

Σε 11 κύριους τομείς για να μπορέσει να ανακάμψει μια χώρα, η Ελλάδα βαθμολογείται κάτω από τον μέσο όρο σε όλους σχεδόν -και μάλιστα σε τρεις κρίσιμους τομείς η χώρα μας βρίσκεται στην τελευταία θέση μεταξύ των 32 αντιπροσωπευτικών χωρών που περιλαμβάνει η έκθεση.

Οι δημόσιοι θεσμοί έχουν σταθερές αρχές λειτουργίας και μακροπρόθεσμο όραμα

46,3 μο 60

Φορολογική πολιτική

42,6 μο 50

Εκσυγχρονισμός της εκπαίδευσης

38,7 μο 56.3

Εκσυγχρονισμός της εργατικής νομοθεσίας και της κοινωνικής προστασίας

47,6 μο 61,4

Διεύρυνση της φροντίδας για τους ηλικιωμένους, τα παιδιά, την βελτίωση της υποδομής του συστήματος υγείας, πρόσβαση στην καινοτομία προς όφελος των ανθρώπων και της οικονομίας

24,73 μο 47,8, στον «πάτο» δηλαδή της βαθμολογίας

Μακροπρόθεσμες επενδύσεις και ισχυροποίηση σταθερότητας

68,3 μο 69,2

Πολιτική ανταγωνισμού

49 μο 62

Έρευνα και καινοτομία που μπορεί να δημιουργήσει τις «νέες αγορές του αύριο»

25,31 μο 41,6

Παροχή κινήτρων στις επιχειρήσεις

59,7 μο 62,2

H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που από τις απαιτούμενες καινοτομίες σε 11 τομείς πιάνει τον μέσο όρο μόνο σε μια!

Από Άριστη που θα ήθελε η Κυβέρνηση να φαίνεται, κατέληξε απλά να γίνεται μόνο ΕυχΆριστη στην Ολιγαρχία και την Τρόικα.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading