Ενισχύθηκε η Παιδιατρική και το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Σάμου

Ένα μεγάλο πρόβλημα πολλών ετών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, η υποστελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής του, αντιμετωπίστηκε με τη βοήθεια του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Ροϊλού Χρίστου και την άμεση ανταπόκριση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Ενισχύθηκε η Παιδιατρική και το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Σάμου


Σήμερα ορκίσθηκε ως μόνιμη Παιδίατρος Επιμελήτρια Β΄ η κα Τσακώντση Όλγα, με τον διοικητή του νοσοκομείου Σάμου να αναφέρει πως η προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής πρέπει να συνεχιστεί.

Η ορκωμοσία της Παιδιάτρου

Από σήμερα η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας έχει πλέον τρεις Παιδιάτρους, την κα Λάμπρου Δήμητρα, που δύο χρόνια πάλευε μόνη της να κρατήσει όρθια τη Κλινική, την κα Βαλερή Ροζαλία Δ/ντρια Παιδιατρικής του Γ.Ν.Θ. ¨Ιπποκρατείου¨ που θα ενισχύσει ακόμα τρεις μήνες τη Κλινική μας και τέλος την κα Τσακώντση Όλγα .

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει την πλήρη ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής με σκοπό οι μικροί μας ασθενείς, οι γονείς τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας, να βρίσκονται σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον», αναφέρει ο κ. Στεφανής.

Παράλληλα, σήμερα ορκίσθηκε ως μόνιμος υπάλληλος, ο κ. Σπανός Παναγιώτης, κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας όπου θα ενισχύσει το Ακτινολογικό μας Εργαστήριο, ενώ πριν δύο ημέρες ορκίσθηκε ως μόνιμη υπάλληλος η κα Λογοθέτη Λαμπετία, κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, στο Ακτινολογικό Εργαστήριο και η οποία θα αναλάβει σε λίγους μήνες καθήκοντα, αφού βρίσκεται σε νόμιμη άδεια απουσίας.

Η ορκωμοσία του Σπανού Παναγιώτη

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και τονίζει πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια διεκδίκησης με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσίων προς τους πολίτες.

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock