Η Κ.Ο. Αιγαίου του KKE για τις τιμές των καυσίμων στα νησιά

Η τιμή των καυσίμων στα νησιά του Αιγαίου έχει πάρει φωτιά. Ήδη σε αρκετά  νησιά ξεπερνά τα 2 Ευρώ και όλα δείχνουν πως θα αυξηθεί και άλλο. Το πρόβλημα που δημιουργεί  στους νησιώτες και τους επισκέπτες των νησιών είναι τεράστιο εφόσον οι συγκοινωνίες στα νησιά είναι από ανεπαρκείς έως ανύπαρκτες και το εισόδημα των λαϊκών οικογενειών και μικρών επιχειρηματιών λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής ισχνό.

Η Κ.Ο. Αιγαίου του KKE για τις τιμές των καυσίμων στα νησιά

Αυτό είναι αποτέλεσμα της άδικης αύξησης του ΦΠΑ από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, των υπέρογκων φόρων που επιβαρύνουν τα καύσιμα καθώς και  της υψηλότατης κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων που ελέγχουν τον κλάδο της Ενέργειας.

Το ΚΚΕ απαιτεί και παλεύει:

  • να επανέλθει τώρα ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ σε όλα τα νησιά και
  • να καταργηθούν οι υπέρογκοι ειδικοί φόροι στα καύσιμα, για να μειωθεί άμεσα η τιμή τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση καλεί τις εργατικές λαϊκές δυνάμεις των νησιών να δυναμώσουν την πάλη και τις διεκδικήσεις τους. Τώρα είναι ανάγκη να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία εναντίων της πολιτικής που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα προκειμένου να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματιών και να τεθεί επί τάπητος η ανάγκη η Ενέργεια να αποτελεί κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Κομματική οργάνωση Αιγαίου

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock