Αυστηρή κριτική ΛΑΣ στη Δημοτική Αρχή Χίου για το κλειστό Κέντρο Κράτησης

Ποιος είναι ο «λαϊκιστής», αναρωτιέται η Δημοτική παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου σχετικά με το θέμα της συζήτησης για να κλείσει το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ και να έχει η Χίος μόνο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων- μεταναστών.

Αυστηρή κριτική ΛΑΣ στη Δημοτική Αρχή Χίου για το κλειστό Κέντρο Κράτησης
Μ. Σκούφαλος, Κλ. Κωστάλα, δημοτικοί σύμβουλοι ΛΑΣ Δ. Χίου

Με αφορμή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χίου που δηλώνει θετικό για να γίνει «άμεσα μία σοβαρή συζήτηση χωρίς λαϊκισμούς», η ΛΑΣ κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά πως «αποτελούν τον επιταχυντή της πολιτικής της ΝΔ και του Μηταράκη στο προσφυγικό –μεταναστευτικό» και συνεχίζει:

«Στην τελευταία δήλωση του δημάρχου, πέραν της διαστρέβλωσης που γίνεται γύρω από το τι δήλωσαν οι αντιπεριφερειάρχες του νησιού, προκειμένου να ξελασπώσει την πολιτική της κυβέρνησης και του κ. Μηταράκη, κάνει λόγο για «διάλογο για το μεταναστευτικό, χωρίς λαϊκισμούς»!!! Τι να πούμε ! Ο Δήμαρχος Χίου και η δημοτική αρχή γενικά, είναι οι πρώτοι που υπέγραψαν και ψήφισαν την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβούλιου, που κάνει λόγο για κλείσιμο της ΒΙΑΛ, καμιά νέα δομή πάνω στο νησί, εκτός από χώρο καταγραφής και ταυτοποίησης, που δε θα υπερβαίνει τα 500 άτομα και αυτά ως transit.

«Και ποιο προσδιοριστικό, συνεχίζει το σχόλιο της ΛΑΣ, ταιριάζει σε αυτούς που κοροϊδεύουν το Χιώτικο λαό, παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του και σχεδιάζουν να ποδοπατήσουν τον αγώνα του πάνω στα βουνά και στην πόλη της Χίου; Αυτά θα τα απαντήσουν οι Χιώτες και να είναι σίγουροι όλοι τους , ότι δεν ξεχνούν!», καταλήγει η ΛΑΣ.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock