Έργα ύδρευσης στα νησιά χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Έργα ύδρευσης στα νησιά χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, εντάσσονται στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας 6 έργα τα οποία αφορούν στην κατασκευή έργων ύδρευσης σε δήμους και νησιά.

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με προϋπολογισμό 5.717.250 ευρώ και δικαιούχο την ΔΕΥΑ Λέσβου.

2. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ με προϋπολογισμό 1.500 ευρώ και δικαιούχο τον Δήμο Δυτικής Σάμου.

3. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ με προϋπολογισμό 837.051 ευρώ και δικαιούχο τον Δήμο Δυτικής Σάμου.

4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΒΕΚ ΜΕΧΡΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ με προϋπολογισμό 914.000 ευρώ και δικαιούχο την ΔΕΥΑ Ν. Χίου.

5. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ (Νήσος Χίου) με προϋπολογισμό: 478.000 ευρώ και δικαιούχο την ΔΕΥΑ Ν. Χίου.

6. ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ με προϋπολογισμό 318.500 ευρώ και δικαιούχο τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πρόκειται για σημαντικά έργα που αφορούν την ύδρευση στην Λέσβο, στην Χίο και στην Σάμο, προϋπολογισμού περίπου 10 εκατομμύριων ευρώ. Σε συνεργασία με τις τοπικές ΔΕΥΑ και τους Δήμους, στοχεύουμε με την χρήση νέων δικτύων στην αναβάθμιση της ποιότητας υδροδότησης των πολιτών, αλλά και την μείωση των διαρροών καθώς η

ποιότητα των νέων υλικών που χρησιμοποιούνται στα δίκτυα που αντικαθιστώνται είναι πολύ καλύτερη της υπάρχουσας. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν χρηματοδοτούμε έργα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των κατοίκων των νησιών μας».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading