Υποδοχή ρουμανικής αποστολής στη Σάμο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία 33 Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και blogger οι οποίοι επισκέπτονται το νησί μας στο πλαίσιο της έναρξης πτήσεων charter από την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Υποδοχή ρουμανικής αποστολής στη Σάμο

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους καλωσόρισε, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που το νησί μας ως τουριστικός προορισμός προσφέρει, και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη Ρουμανία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα την αποστολή από τη Ρουμανία και με χαρά επίσης συμμετείχαμε ως Περιφέρεια στο κόστος φιλοξενίας τους, προσφέροντας τη διαμονή τους. Μια προσπάθεια που κράτησε αρκετά χρόνια, με συνέργεια όλων, σήμερα παίρνει σάρκα και οστά με την έναρξη πτήσεων. Να θυμίσω ότι πριν από 2 χρόνια μας επισκέφτηκε στη Σάμο ο ιδιοκτήτης του paralela 45, καθώς επίσης και την οργανωμένη παρουσία του νησιού μας στις τουριστικές εκθέσεις στο Βουκουρέστι, αλλά και μια σειρά άλλες δράσεις. Καλωσορίζουμε τους Ρουμάνους επισκέπτες στο νησί μας και ελπίζουμε με τη συνεργασία όλων στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στον τόπο μας».

Loading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading