Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Tα αιτήματα για άμεση πρόσληψη προσωπικού και προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας έθεσαν εκ νέου στη διοίκηση οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης, που είχε κηρύξει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών και άλλα συνδικάτα.

Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Ο Σύλλογος έθεσε ξανά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και ο Σαμιακός λαός.

Ζήτησαν την άμεση προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, κυρίως σε γάντια, την στελέχωση του Νοσοκομείου με προσωπικό σε όλους τους κλάδους και σε όλες τις ειδικότητες, την χορήγηση κανονικών αδειών στους εργαζόμενους, στους υγειονομικούς οι άδειες των οποίων έχουν ανασταλεί εδώ και μήνες. Επίσης απαίτησε ο Σύλλογος να γίνουν προσλήψεις, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να λειτουργήσουν τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Σάμου.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο από την πλευρά της Διοίκησης δεν υπήρξε καμία δέσμευση. Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου προετοιμάζεται για την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία στις 16 Φεβρουαρίου, με κύρια αιτήματα, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, την προστασία της υγείας των εργαζομένων και του λαού, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO