Ο βουλευτής Σάμου εξηγεί τον λόγο της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Αιγαίου ο Βουλευτής της Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης εξηγεί τον λόγο που θα επισκεφτεί τα νησιά μας ο πρωθυπουργός.

Ο βουλευτής τονίζει ότι δεν επρόκειτο για εκλογικού σκοπού επίσκεψη, αλλά επίσκεψη με σκοπό να δει την εξέλιξη των εμβολιασμών και να ακούσει από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα του νησιού. Τονίζει επίσης πως είναι πολύ σημαντικό που ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στον Εύδηλο και ότι θα είναι ο πρώτος που θα κάνει αυτή την επίσκεψη. Από τι τονίζει δεν θυμάται άλλον πρωθυπουργό που ήρθε στο νησί, να επισκέφτηκε τον Εύδηλο.

Από τι είπε ο Χριστόδουλος Στεφανάδης ο πρωθυπουργός γνωρίζει τα προβλήματα αλλά θέλει να τα δει από κοντά, ενδεχομένως να βγουν και κάποιες λύσεις, ενώ τόνισε ότι όπως ο πρωθυπουργός έδρασε γρήγορα για την επίλυση των προβλημάτων στη Σάμο, μετά τον σεισμό, έτσι θα δράσει και για την Ικαρία.

Εμείς βέβαια αναμένουμε να δούμε έργα και όχι να ακούσουμε για άλλη μια φορά λόγια. Έστω και κάτι ελάχιστο να βγει από αυτή την επίσκεψη, θα είναι κέρδος για τον τόπο μας. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι ως εξής:

Από τις 9 το πρωί του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου θα επισκεφτεί τα νησιά Φούρνοι και Θύμαινα και προς το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Ικαρία με προορισμό Άγιο Κήρυκο και Εύδηλο.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock